Konya atletizmi Atamer’e emanet

Konya atletizmi Atamer’e emanet

Yıllarını atletizm sporuna veren Seyfi Atamer’in Atletizm İl temsilciliğine atanması Konya’da sevinçle karşılandı. Konya TSYD  Şube ve Spor Kulübü Başkanı Recep Çınar Atamer’i yeni görevinden dolayı kutladı

Konya’da, 30 yıla yakın Atletizm antrenörlüğü ve Uluslararası atletizm hakemliği yapan, bunun yanında katılmış olduğu ulusal ve uluslararası yarışmalarda derecelere girerek yıllarca kürsüye çıkan  Seyfi Atamer, Atletizm Federasyonu Başkanlığınca Konya İl temsilciliğine atanarak görevine başladı.  Atamer,  bu göreve gelmesinde destek olan Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Spor İl  Müdürü Ömer Ersöz'e teşekkür etti.

KULÜBÜMÜZ İYİ YOLDA

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi atletizm takımı antrenörlüğünü de yürüten Seyfi Atamer’in il temsilciliğine getirilmesi nedeniyle TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar bir mesaj yayınlayarak kendisini kutladı. Çınar mesajında şu görüşlere yer verdi: "Derneğimiz atletizm takımı antrenörlüğünü de başarıyla yürüten ve katıldı veteranlar  yarışlarında kulübümüze madalya ve kupalar kazandıran Seyfi Atamer’in Atletizm İl temsilciliğine atanmasını bizleri de sevindirmiştir. Kulübümüz bünyesinden bir antrenörün İl temsilciliğine getirilmesi TSYD’nin spor kulübü olarak da iyi yolda olduğunun bir göstergesidir. Seyfi Atamer’i kulübümüz adına kutlar, başarılarının artarak devam etmesini dilerim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.