Konya ASKF'den malzeme yardımı

Konya ASKF'den malzeme yardımı

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) gerçekleştirdiği törenle amatör spor kulüplerine yardımında bulunurken geçtiğimiz sezon şampiyon olan kulüplere ise kupa takdim etti

Cumhuriyet Spor Tesisleri’nde gerçekleşen törene Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, futbol kulübü başkanları, antrenörler, futbolcular ve davetliler katıldı.

GURUR VERİCİ TABLO OLUŞTU

Programda konuşan Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Zahir Renklibay, "Geride kalan 2015-2016 futbol sezonunu analiz ettiğimiz zaman Konya adına gurur verici bir tablo ile karşılaşıyoruz. Oynanan müsabakalarda herhangi bir olumsuz olay olmamıştır. Müsabakalarda sporcular centilmenlik içerisinde oyunlarını sergilediler. Bu durum Konya futbolu adına sevindirici bir durumdur. Kategorilerinde şampiyon olan takımları kutluyorum. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak kulüplere her yıl malzeme yardımı ve yol yardımı yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Malzeme yardımında sponsorluk konusunda büyük uğraşlar veren Başkanımız Remzi Ay'a teşekkür ediyorum.2016-2017 futbol sezonunda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" sözlerini kullandı.

KONYALILAR YÖNLENDİRİYOR

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ise, "Amatöre spora bulunan katkıda illerin geliştiğini görüyorum. Özellikle Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yaptığı çalışma ile Türk sporuna örnek oluyor. Türk sporunu artık Konyalılar yönlendiriyor. Spor Genel Müdürümüz ve Müşteşarımız bildiğiniz üzere Konyalı.Bu vesile ile Konya spor tesisi konusunda büyük yatırımlar almaktadır. Konya'da şu anda toprak saha yok. Bütün kategorilerde oynayan takımlarımız maçlarını sentetik çim sahalarda oynuyor. 2016-2017 sezonunun herkese hayırlı olmasını ve fair play çerçevesinde geçmesini temenni ediyorum.Kupa alan takımlarını ise tebrik ediyorum ve takımların başarılarının devamını diliyorum“ ifadelerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.