Konya Anneler Grubu buluştu

Konya Anneler Grubu buluştu

Ortak noktaları “Anne” olmak olan Konyalı kadınlar, “Anne Buluşmaları”nda biraraya geldi. Söyleşilerin, eğitimi seminerlerin gerçekleştirildiği buluşmada, çocuklarla kaliteli zaman geçirmenin önemine dikkat çekildi

0-3 yaş arası Anne-Çocuk Katılımlı Happy Babies Oyun Atölyesi kurucusu ve Anne Buluşmaları organizatörü Eğitimci Gülsüm Erik, anneleri biraraya getirmeye devam edeceklerini söyledi. Annelerin evlerine kapanmak yerine çocuklarıyla birlikte sosyal organizasyonlarla stresten uzak kalmalarını hedeflediklerini söyleyen Erik, şunları söyledi: Konya Anneleri grubu adı altında geçtiğimiz yıl ocak ayından bu yana, sosyal medyadan başlattığımız bir duyuru ile birbirini daha önce tanımamış ama ortak noktası 'anne' olan kadınlar ile anne buluşması düzenliyoruz. Bu buluşmaları geleneksel hale getirmiş olmanın gururu ile 1. yılımızı kutladık. Buluşmalarda ana fikrimiz belli çocuklarımız. Her anne kendi fikrini ve deneyimini bizlerle paylaşırken hem bilmediklerimizi öğrenmiş hem de anne çocuk için sosyal bir ortam oluşmuştur oluyoruz. Bunun yanı sıra buluşmalar eğitici seminerler, söyleşiler içeriyor. Geçen yıl iki kez olmak üzere eğitici seminerlerimiz düzenlendi.

İlki İşaret dili uzmanlığım doğrultusunda Konya'yı bebeklerle konuşmaya davet eden 'Bebek işaret dili' konulu seminer ve 2. ise yine anneleri çok yakından ilgilendiren 'emzirme semineri' idi. Biz anneler, buluşmalarda sesimizi duyurmayı, daha çok kitlelere ulaşarak birebir samimiyet kurmayı ve ortak sorunlarımıza ortak çözümler getirmeyi hedefliyoruz. Bebeklerimizle çocuklarımızla kalite ve verimli vakit geçirebilmenin yollarını ararken fikir alışverişi yapıyoruz. Oluşturduğumuz güzel ambiyanstan ve her anne olan kadının da bize dâhil olabileceği bu anne platformundan bizler son derece memnunuz. Ve umarız ki ilerleyen zamanlarda daha nice başarılara el ele imza atacağız” açıklamasında bulundu.

HAKAN ARMUTCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum