Konya Anadolu Selçukluspor 4 maçta da kaybetti

Konya Anadolu Selçukluspor 4 maçta da kaybetti

"Maç kazanmamız gerekiyor. Oyuncuların üzerinde stres var. Zaman zaman hata yapabiliyoruz. Toparlanmak zorundayız. En kısa sürede toparlanacağız"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Konya Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş, "Maç kazanmamız gerekiyor. Oyuncuların üzerinde stres var. Zaman zaman hata yapabiliyoruz. Toparlanmak zorundayız. En kısa sürede toparlanacağız" dedi.

Günbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 haftadır puan alamadıklarını söyledi.

Biran önce çıkış yapmaları gerektiğini vurgulayan Günbaş, "Maç kazanmamız gerekiyor. Oyuncuların üzerinde stres var. Zaman zaman hata yapabiliyoruz. Toparlanmak zorundayız. En kısa sürede toparlanacağız. Yönetim olarak üzerimize düşen görev neyse yapmak zorundayız. Hafta sonu Fethiyespor'dan puan ya da puanlar almak için çalışıyoruz. Hocamızla devam ediyoruz. Ona güveniyoruz. Çünkü takım her maçta üzerine koyarak gidiyor" diye konuştu.

- "Bariz hakem hataları görüyoruz"

 Son 3 haftadır hakem hatalarıyla karşılaştıklarını savunan Günbaş, şunları kaydetti:

"Yeni Malatyaspor maçında verilmeyen penaltımız var. Tarsus İdman Yurdu maçında erken dakikalarda haksız gördüğümüz kırmızı kart ve yine son Hacettepespor maçında verilmeyen yüzde yüz penaltımız var. Bariz hakem hataları görüyoruz. Artık farklı şeyler düşünmeye başladık. Bunun için gerekli girişimleri yapıyoruz. Oynadığımız üç maçın da yayınlarını hazırladık. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'e ulaştıracağız. Belki duygusal olarak farklı düşünebiliriz ama ortada maçların görüntüleri var. Başkana ulaştırıp, değerlendirmesini isteyeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.