Bu seçimlerde daha diri olacağız

Bu seçimlerde daha diri olacağız

Konya’da AK Parti 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Programı gerçekleştirildi

AK Parti Konya İl Başkanlığı'nca '25. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayları Tanıtım Programı' düzenlendi. Dedeman Otel'de düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Musa Arat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, merkez ilçe belediye başkanları, mevcut milletvekilleri, kadın kolları ve gençlik kollarının yanında 206 milletvekili aday adayları ve danışmanları katıldı.

Büyük bir katılımla gerçekleşen toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Musa Arat,  sözlerine Milli Görüş Lideri Merhum Necmettin Erbakan'a Allah'tan rahmet dileyerek başladı. Seçim sürecinde AK Parti'nin demokrasi bayramı yaşatmayı amaçladığını ifade eden Arat, "Bizler bu seçimlerde daha heyecanlı, diri ve çok daha gayreti olmamız gerekiyor. İnanıyoruz ki tüm Türkiye Başbakanına, iktidarına ve istikrarına sahip çıkacak. Ama Konya olarak bizlerin belki de bin kat daha çalışmamız ve başbakanımızı gururlandırmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

DAVA BİLİNCİ İLE HAREKET EDİN

Aday adayları ile ilgili konuşan Arat, "Kıymetli dava arkadaşlarım hizmetin sayısız yolu, yöntemi var. Siyaset de sadece meclis çatısı altına girmek değildir. Aktif siyaset, sadece milletvekili olarak yapılamaz. Siyaseti bu büyük dava ve yolun devamı için birçok kurum ve kuruluşta da yapabiliriz. Dolayısıyla aday olamasanız dahi aynı yolda yürümeye ve mücadeleye devam etmeliyiz. Açık bir şekilde söylemek gerekirse, bu kısa sürede gördüm ki, tüm aday adaylarımız bu anlayışta. Aday adaylarımızdaki dava bilincinin yüksek olması bizleri ayrıca mutlu eden bir husus" şeklinde konuştu.

ELİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUNUZ

Milletvekilliği aday adaylığının büyük bir sorumluluk olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, "Halkımıza hizmet anlamında hepinizin elinizden geleni yapacağına inanıyoruz. Milletimize hizmet duygusunu şehrimize yansıtan tüm aday adayı arkadaşlarıma şahsım adına teşekkür ediyorum. Sürecin hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Böyle bir güçlü kadroyu görmek bizleri sevindiriyor. Çünkü yeni Türkiye'nin, yeni Konya'nın inşasında sorumluluk almak istiyoruz, dediniz. 'Elimizi taşın altına koymak istiyoruz' demesi çok önemli bir kararlılıktır. Başbakanımızın, Genel İdare Kurulu'nun ve İl Başkanımızın eleme konusunda titizlikle çalışacağına inanıyorum. Yaklaşan seçim süreci ülkemiz ve Konya adına hayırlara vesile olur inşallah" diye konuştu.

BERKHAN PARLAK merhabahaber.com

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum