KONSİAD Başkanı Aydın aday adayı oldu

KONSİAD Başkanı Aydın aday adayı oldu

Konyalı Sanayici İş Adamları Derneği (KONSİAD) Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, AK Parti Konya Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı

1979 yılında doğan ve mesleki hayatında önemli başarılara imza atan Aydın, Yükseköğrenimine Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda ön lisans eğitimi ile başlayan Aydın, daha sonra İngiltere’de London School of Business and Finance (LSFB) Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi/Finans eğitimi almıştır.

Hasan Hüseyin Aydın, son olarak ABD York Üniversitesinde “1930 Belediye seçimleri “ konulu teziyle işletme Yüksek Lisansını (MBA) tamamlamış olup, Halen aynı üniversitenin Yönetim bölümünde Doktora (PhD) eğitimine devam etmektedir. AK Parti’nin kuruluş aşamasında siyaset hayatına adım atan Hasan Hüseyin Aydın, AK Parti Konya Meram Gençlik Kolları Teşkilatı’nın kuruluşunda etkin rol oynamış, daha sonra AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuk İşlerinden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yapmıştır. Günümüze kadar yapılan Konya genelindeki mahalli idareler ve milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti’nin bir neferi olarak yorulmadan sokak, mahalle, köy, kasaba ve ilçe demeden durmaksızın çalışmış, Seçim Koordinasyon Merkezleri’nde aktif olarak görevler almıştır. TBMM’de AK Parti 26. Dönem Milletvekili Danışmanlığı görevini de yapan Hasan Hüseyin Aydın; birçok sivil toplum kuruluşunda günümüzden bu yana etkin görevlerde bulunmuştur.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum