Konser gelirini Konyalı şehidin ailesine bağışladı

Konser gelirini Konyalı şehidin ailesine bağışladı

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle dikkat çeken Sanatçı Haluk Levent, 2 Mart 2018 tarihinde Konya'daki konser gelirini Afrin'de şehit düşen Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un ailesine bağışladığı ortaya çıktı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı'nun 41. gününde 2 Mart 2018 tarihinde doğum gününden bir gün sonra şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç, "Komutanım jetlerimiz tepenin yamacını vursun, biz zaten emniyetimizi aldık. Gerekirse biz burada şehit olalım, bu hainler de burada gebersin" diyerek, tarihe geçen sözleri söylemişti. 2 Mart 2018'de Konya'da konser veren Haluk Levent'in konserin ardından şehit Abdullah Taha Koç'un ailesini ziyaret ederek, konser gelirlerini aileye bağışladığı ortaya çıktı. Levent, şehit Koç'un fotoğrafı önünde babası ve kardeşiyle birlikte çekindiği fotoğrafı aylar sonra twitter hesabından paylaştı.

KONSER GÜNÜNDE ŞEHİT HABERİ GELDİ

Sosyal medyada bir trol hesabın "Afrin'de şehit düşmüş Abdullah Taha Koç'un konser gelirini bize verecektin. Biz istemedik neden böyle yaptın" şeklindeki tweetine Sanatçı Haluk Levent'in tepkisi çok sert oldu. Haluk Levent, "Ne ara bu kadar kötü olduk? Aylar önce bu foto vardı bir yerde yayınlamadım. Ayrıca o gün konser gelirini de babaya verdim. Çünkü Konya'daydım ve o gün konserimin gününde şehit haberi gelmişti. Bunu niye açıklamak zorunda bırakıyorsunuz? Sahte hesaplarla saldırıyorsunuz niye?"

img_2628.jpg

GÖZÜN AYDIN HANIM ŞEHİT ANASI OLDUN!

Haluk Levent'in konser sonu ziyaret ettiği şehit babası Ahmet Koç'u Türkiye uçaktan askerlerin omuzlarında indirilen şehit oğlu Abdullah Taha Koç'un Türk Bayrağı'na sarılı tabutunu gururla omuzladığında tanıdı. Ahmet Koç, oğlunun şehadet haberini ilk aldığında "Gözünaydın hanım şehit anası oldun" diye eşi Fatma Zehra Koç'a acı haberi böyle vermişti. Şehit Abdullah Taha Koç, Afrin harekatının başladığı gün kameralara "Ölümsüzlüğü tattık bize ne yapsın ölüm" şiirini okduğu ortaya çıkmıştı.

BABA KOÇ KHK İLE İHRAÇ EDİLDİ!

Şehit babası Ahmet Koç'un, 22 Kasım 2016 yılında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edildiği ortaya çıkmıştı. Konya Büyükşehir Belediyesi'nde görev yaparken işten atılan ve görevine iade edilmeyen Koç'un komşularının da bu ihraç sonrasında aileye karşı mesafe koyduğu öğrenilmişti. Şehit Abdullah Taha Koç'un ailesini daha sonra Konya protokolünün yanı sıra Konya'da 3 Mart 2018 tarihinde gerçekleşen AK Parti İl Kongresi'ne katılan eski Başbakan Binali Yıldırım da ziyaret etmişti. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Abdullah Taha Koç'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum