KONMAK, KONELEX ve İSKON Fuarları'na doğru

KONMAK, KONELEX ve İSKON Fuarları'na doğru

Konya'da 21 ülkeden 377 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile 24-27 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek fuarlara, 45 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor

TÜYAP Konya Fuarcılık AŞ tarafından 24-27 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek 11. Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Kesme, Yan Sanayileri, Ekipmanları, Delme Teknolojileri, Malzemeler ve El Aletleri, Hidrolik ve Pnömatik Fuarı (KONMAK) ile 9. Elektrik, Elektronik, Elektromekanik, Enerji Üretimi ve Otomasyon Fuarı (KONELEX) ve 9. İstifleme, Depolama, Taşıma, Vinç ve Lojistik Fuarı'na (İSKON), 45 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

TÜYAP Konya Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, yaptığı açıklamada, Konya'nın metal işleme sektöründeki gücü ile her zaman önemini koruduğunu ve istikrarlı büyümesine önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyledi.

Anadolu'nun üretim değerlerinin yükseltilmesine öncülük etme hedefi ile yıllardır düzenli olarak hazırladıkları fuarların tüm bölge sanayisi için önem taşıdığını belirten Ersözlü, ''Sektöründe bölgesinin en önemli ve en kapsamlı buluşması haline gelerek, uluslararası fuarlar takvimine giren KONMAK Fuarı'nın, sektörün marka fuarı haline gelmesinde bu bölgenin sanayideki ağırlığı etkili olmuştur'' ifadelerini kullandı.

Fuarların, metal işleme, istifleme-depolama, lojistik ve elektrik- elektronik sektörlerindeki dünya markalarının buluşmasına ev sahipliği yapacağına işaret eden Ersözlü, şunları kaydetti:

''21 ülkeden 377 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile hazırlanarak, 4 gün boyunca üretim süreçlerine ilişkin yenilikler ve teknolojik gelişmeler, yurt içi ve yurt dışından gelecek ziyaretçilerin beğenisine sunulacaktır. Bir yılı aşkın süredir devam eden yurt içi ve yurt dışı tanıtım pazarlama çalışmaları neticesinde fuarlar, yurt içinden üretimin yoğun olduğu 55 ilden, yurt dışından ise hedef pazarlar başta olmak üzere Ortadoğu, Balkanlar ve Kafkasya'dan gelecek ticari alım heyetlerini ağırlayacaktır."

Ersözlü, geçen yıl 37 bin 268 kişinin ziyaret ettiği KONMAK, KONELEX ve İSKON Fuarları'nı bu yıl ise 45 bin kişinin ziyaret etmesini beklediklerini aktardı.

Fuarlar; 24, 25, 26 Nisan tarihlerinde 10.00-19.00 saatlerinde, 27 Nisan'da ise 10.00-18.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.