Kongre tarihi belli oldu

Kongre tarihi belli oldu

Sezona şampiyonluk hedefi ile başlaması beklenen Anadolu Selçukspor'da değişim devam ediyor. 12 Temmuz tarihinde yapılacak kongre ile Anadolu Selçukspor'un yeni yönetimi belli olacak

Anadolu Selçukspor yeni sezona yeni hedeflerle girmeyi planlıyor. Atiker Konyaspor'un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor, yapılanmaya gidiyor. Sezona şampiyonluk hedefi ile başlaması beklenen Anadolu Selçukspor, 12 Temmuz tarihine kongre kararı aldı. Kalabalık bir yönetim ile güçlü bir kadro kurması beklenen Anadolu Selçukspor'da tek hedef yeni sezonda şampiyonluk. Asıl amacı Atiker Konyaspor'a futbolcu hazırlamak olan Anadolu Selçukspor, bir üst lige çıkarak Atiker Konyaspor'a daha fazla oyuncu kazandırmayı hedefliyor.

FUTBOLCU FABRİKASI OLACAK

Atiker Konyaspor'un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor'da yeni yatırımda büyük yatırımlar yapılması bekleniliyor.  2016-2017 sezonunda Atiker Konyaspor yönetiminin en büyük projelerinden biri ise  Anadolu Selçukspor'u üst seviyelere taşımak.  Yeni yönetimle yeni sezona 'merhaba' demesi beklenen Anadolu Selçukspor bu sezon vites artıracak. Öncelikli hedefi Atiker Konyaspor’a oyuncu yetiştirmek olan Anadolu Selçukspor'a yeni sezonda yatırımların iki katına çıkarılması bekleniliyor. Kurulacak güçlü kadro ile takımın PTT 1.Lig'e çıkartılıp 1.Lig'de daha çok oyuncu yetiştirip takımı futbolcu fabrikasına çevirme hedefleri bulunuyor.

İLK DEĞİŞİM ANTRENÖRLERDE

Anadolu Selçukspor’da ilk değişim futbol akademesinde yapıldı. Anadolu Selçukspor, Futbol Gelişim Akademisinde görev dağılımı yapıldı. Cihan Önal’ın Akademi Koordinatörlüğünde yürütülen Futbol Gelişim Akademisinde Menajer Taner Ay ve Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Bülent Yaldır nezaretinde yeni sezonda görev yapacak isimler şu şekilde. U19  Futbol Takımı Teknik Sorumlusu : Y. Kenan Turmuş, U17  Futbol Takımı Teknik Sorumlusu : Mustafa Koçhan, U16  Futbol Takımı Teknik Sorumlusu : Muharrem Aydın, U15  Futbol Takımı Teknik Sorumlusu :Hakan Yavuz, U14  Futbol Takımı Teknik Sorumlusu :Zafer Demir, U13  Futbol Takımı Teknik Sorumlusu :İbrahim Özalp, Futbol Okulları Teknik Sorumlusu : Necati Tongarlak. Futbol Okulları Elit Grup Sorumlusu : Ali Uyar, Maç Analiz Sorumlusu : Murat Kurban. Akademi Kaleci Departmanı: Şahin Şarlak, Nurettin Büyükbahçıvan, Halim Koçak, Yunus Emre Sürmeligöz

12 TEMMUZ BÜYÜK GÜN

Anadolu Selçukspor 12 Temmuz tarihine kongre kararı aldı. İlk olarak alt yapıda değişime giden Anadolu Selçukspor, aldığı genel kurul kararı ile yeni yönetim oluşturulacak.  12 Temmuz tarihinde yapılacak kongrede çoğunluk sağlanamazsa 19 Temmuz tarihinde yeniden çoğunluk aranmaksızın kongreye gidecek. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde: "Konya Anadolu Selçukspor Kulübü Derneğimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 12.07.2016 Salı Günü saat 17:30’da Tatlıcak Tevfik Lav Spor Tesisleri  Toplantı Salonunda aşağıdaki yazılı  gündem maddelerini görüşmek üzere yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde 7 gün sonra 19.07.2016 Salı günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır."

İLK ADAY SERHAT GÜLER

Konyalı İş Adamı Serhat Güler başkanlığındaki genç işadamlarından oluşan ekip, Anadolu Selçukspor’un yönetimine talip olduklarını açıkladı. Yeni sezonda PTT 1.Lig’e yükselmek isteyen Konya Anadolu Selçukspor’da yönetime Konyalı genç işadamlarının talip olduğu belirtildi.  Anadolu Selçukspor’a talip olan ekibin içinde şehrimizin işadamlarından Serhat Güler, Fevzi Tezcan, Celalettin Hakan Katırcı, Rahim Yılmaz, Sami Özgüney, Hasan Ekici, İbrahim Gök, Hüseyin Sezen, Birol Akıncı ve Mustafa Çalıcı gibi güçlü isimler bulunuyor.İşadamı Serhat Güler, “Konya’ya ve spora hizmet etme adına işadamlarından oluşan bir ekiple Anadolu Selçuk spor’un yönetimine talip olduk. Bugüne kadar spor takımımıza destek veren ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bizlerin tek amacı vardır. Konya’ya ve sporuna destek vermek ve sahip çıkmaktır” dedi. Oluşturulacak güçlü yönetimle Yavru Kartal’ın iddialı bir kadro ile üst sıralara oynaması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.