KOMEK’te kayıtlar başlıyor

KOMEK’te kayıtlar başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMET) ile Hanım Lokalleri ve Spor Merkezlerinde yeni dönem kayıtları 1-12 Eylül tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılacak.

KOMEK, Hanım Lokalleri ve Spor Merkezlerinde yeni dönem kayıtları 1 Eylül’de başlıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, meslek edindirme kurslarının Konya’da büyük bir boşluğu doldurduğunu belirterek, bir halk üniversitesi mahiyetinde olan KOMEK’in bugüne kadar 215 bin kişiye eğitim verdiğini ifade etti. KOMEK’in Konya’nın en büyük ailesi konumunda olduğunu ve sürekli büyüdüğünü vurgulayan Başkan Akyürek, kurslara katılanların meslek edinmenin yanında; aile bütçelerine katkıda bulunduklarını ve bir sanatla uğraşarak kendilerini geliştirdiklerini kaydetti. KOMEK’in Konya’nın en önemli markalarından biri haline geldiğini kaydeden Başkan Akyürek, 1 Eylül’de başlayacak yeni dönem için herkesi KOMEK’e kayıt yaptırmaya davet etti.

KAYITLAR INTERNETTEN
KOMEK, yeni açılacak cam üfleme sanatı, gümüş işlemeciliği, Konya ve Selçuklu halı deseni çizimi, halı dokuma, İtalyanca, aromatik bitki yetiştiriciliği, grafik-animasyon, autocad-solidworks kurslarının yanında; kurban kesim, hasta kabul işlemleri, çocuk bakım elemanı, özürlü bakımı, aşçı çırağı, cenaze hizmetleri gibi 115 farklı branşta kursiyerlerini bekliyor. KOMEK ile Büyükşehir Belediyesi’nin Selçuklu, Meram, Karatay, Alavardı, Mengene, Mümine Hatun Hanım Lokalleri ve Spor Merkezleri’nin yeni dönem kayıtları 1 -12 Eylül tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.