KOMEK  İlçelere Hayat Veriyor

KOMEK İlçelere Hayat Veriyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile yeni ismiyle Aile Eğitim ve Sanat Merkezleri (ASEM) olan hanım lokallerine kayıtlar Konya merkez ve 16 ilçede devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, mesleki eğitimde bir marka olan ve Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte ilçelere de hizmet götürerek her geçen gün büyüyen KOMEK’in bu dönem 53 merkezde hizmet vereceğini söyledi. Konya merkezin yanı sıra Akşehir, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çumra, Doğanhisar, Ereğli, Ilgın, Karapınar, Kulu, Sarayönü ve Seydişehir’deki kurs merkezleri ile bu dönem ilk kez açılan Emirgazi, Güneysınır, Yalıhüyük ve Yunak’taki merkezlere kayıtların ilgi gördüğünü vurgulayan Başkan Akyürek, Ilgın ve Ereğli’de tamamlanan şehir konaklarının da hanım lokali olarak üye kaydı aldığını dile getirdi. Başkan Akyürek, herkesi Konya merkez ve 16 ilçede şu ana kadar 25 binin üzerine kayıt alan KOMEK ile hanım lokallerine kayıt yaptırmaya davet etti.

ÖN KAYIT ONAYI 48 SAAT İÇİNDE YAPILMALI

Bilişim teknolojilerinden yabancı dillere ve gelenekli sanatlara kadar onlarca alanda eğitim veren KOMEK’lerde bu dönem çok sayıda yeni branşa da kayıt alınırken, yoğun talep üzerine bazı branşlarda kontenjan artırımına gidiliyor. Kurslara www.komek.org.tr adresi üzerinden kayıt yaptıranların 48 saat içinde kurs merkezine giderek kayıtlarını onaylatması gerekirken onay yaptırmayanların yerine yeni başvurular alınıyor. KOMEK ve hanımlar lokali kayıtları 12 Şubat’a kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.