Kombineler ilgi görecek

Kombineler ilgi görecek

Geçtiğimiz sezon taraftarı ile diğer kulüplere örnek olan Atiker Konyaspor’da yeni sezonda kombine beklentisi yüksek. Taraftarın da Avrupa ve Türkiye kupası maçlarının eklenmesi ve fiyatların çok uygun tutulması taraftarın ilgisini arttıracak gibi görünü

Geçtiğimiz sezon 15 binin üzerinde kombine satan Atiker Konyaspor yeni sezonda kombine rekoru kırmayı planlıyor. Yeşil-beyazlı yönetimin Avrupa ve Türkiye kupası maçlarını kombinelere dahil edip fiyatları da cazip tutması Konyaspor taraftarını mutlu etti. yarından itibaren başlanacak kombine satışlarına Konyaspor taraftarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

FİYATLAR DİKKAT ÇEKTİ

Atiker Konyaspor’un yeni sezonda belirlediği kombine fiyatlarının uygunluğu birçok kulübün taraftarı tarafından dikkat çekti.  Diğer kulüplerin taraftarları yapılan bu uygulamanın kendi kulüplerine örnek olması gerektiğini savunarak sosyal medya üzerinden kulüplerine mesajlar gönderdi.

EN AZ 23 MAÇ İZLEYECEK

Kombine sahibi olan Atiker Konyaspor taraftarı yeni sezonda toplamda en az 23 maç izlem şansı yakalayacaklar. Yeşil-beyaz sevdalıları Konyaspor’un Avrupa’da ve kupada tur atlaması halinde ise 23’ten fazla maç izlemiş olacak.    

KONYASPOR EN AZ 46 MAÇ OYNAYACAK

Atiker Konyaspor, yeni sezonda Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde en az 46 maç oynayacak. Bu sayı  Avrupa ve kupada tur atlanması durumunda daha da artacak

Atiker Konyaspor, önümüzdeki sezon Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 3 kulvarda mücadele edecek. Geride kalan sezonda lig ve kupada 46 resmi maç oynayan temsilcimiz yeni sezonda en az 46 resmi müsabakaya çıkacak. Konyalı futbolseverler geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonda adeta futbola doyacak.

Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’de 34, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi gruplarında 6’şar maça çıkacak. Bu sayı, yeşil-beyazlı ekibin kupa ve Avrupa’da alacağı başarı sonuçlarla 50’yi aşabilecek. Konya kenti de yeşil-beyazlı ekip sayesinde Avrupa sahnesine çıkacak ve kentin tanınırlığı artacak. Tarihi bir sezonu geride bırakan Konyaspor, önümüzdeki sezon taraftarlarına heyecanlı maçlar izlettirmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.