Kolonya Cumhuriyeti Filmi Vizyona Girdi

Kolonya Cumhuriyeti Filmi Vizyona Girdi

Kolonya Cumhuriyeti Filmi Vizyona Girdi

Başrollerinde Büşra Pekin ve Çağlar Çorumlu’nun oynadığı  linkinden fragmanını izleyebileceğiniz filmi kesintisiz olarak takip edebilirsiniz. Komedi filmi arayanlar ve hafta sonlarını bu eğlenceli filmle geçirmek isteyenler için iyi bir seçenek olacak bu film, 1 saat 50 dakika sürüyor.  21 Nisan 2017 itibariyle gösterime giren film, kahkaha dolu sahneleriyle izleyicilerin beğenisini kazandı. İlk izlenimler oldukça olumlu yönde. Sinema severler koltuklarda kahkahalara boğularak filmi izlediklerini ifade ediyorlar.

Kahkaha garantili filmin konusu, abartılı vaatlerle belediye başkanı seçilen ve başbakanın beldeye geleceğini öğrenince çeşitli talihsizlikler yaşayarak beldenin ülkeye dönüşmesine neden olan Peker (Çağlar Çorumlu) ve eşi Mualla (Büşra Pekin) üzerinde dönen bir hikayeyle başlıyor. Birden bire sıfırdan bir ülke yönetmek zorunda kalan Peker Mengen, olayların gidişatının değişmesiyle Amerika ve Kolonya Cumhuriyeti savaşının ortasında kalır. Buna neden olarak da uzaydan gelen misafirlerin araçlarının arıza yapması gösterilmiştir. Büyük bir sevgiyle karşılanan uzaylının aracının bozulmasıyla uzaylının da kültürden etkilenmesi komik olayları da beraberinde getirir. Absürt komedi sevenler için oldukça tatmin edici bir film olan seçeneğinden yararlanarak, sitemize yüklendiğinde yüksek çözünürlükle izleyebilirsiniz. Özellikle Çağlar Çorumlu hayranı olanların beğenerek seyredeceği filmde, her an hareket ve canlılığı hissedeceksiniz. İzleyicilerin salonda memnun kaldığı kaliteli bir komedi şeklinde seyredilen film, size beraberlik durumunu yeniden yaşatabilir. Zorlama esprilerden sıyrılmış olan komedi unsurlarıyla usta oyuncuların performanslarını doyasıya izlemek mümkün olacak. Sıcak tatil beldelerinde çekimleri yapılan film, bu yılın en beğenilen yapımlarından olmaya aday.

Gerçekçilik teması tercih edenler için belki beğenilmeyecek olan bu film, absürt komedi tutkunlarını kesinlikle tatmin edecek. Özellikle son dönemde popüler olan Büşra Pekin ve tiyatro performansıyla beğeni toplayan Çağlar Çorumlu, sabit bir hayran kitlesine sahip olduğunda beğeni garantisi de oldukça yüksek. Canı sıkılanlar ve mutsuz hissedenler için gülme garantisi verdiğimiz filmin her bir sahnesinden ayrı bir keyif alacaksınız ve eğlenceli bir aile komedisi olarak izlenecekler listenize ekleyeceksiniz. Sitemizden de yüksek görüntü seçenekleriyle filmi seyredebilirsiniz.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.