Kolgu: Ortada Bir Problem Varsa Sorumlusu Her Zaman Biziz

Kolgu: Ortada Bir Problem Varsa Sorumlusu Her Zaman Biziz

Balıkesirspor Yardımcı Antrenörü Deniz Kolgu, 3-1'lik Sivaspor yenilgisinin sorumlusunun kendileri olduğunu belirterek, "Ortada böyle bir problem varsa sorumlu her zaman biziz. Bu takımı biz çalıştırıyoruz. Dolayısıyla bütün çocuklarımızı...

Balıkesirspor Yardımcı Antrenörü Deniz Kolgu, 3-1'lik Sivaspor yenilgisinin sorumlusunun kendileri olduğunu belirterek, "Ortada böyle bir problem varsa sorumlu her zaman biziz. Bu takımı biz çalıştırıyoruz. Dolayısıyla bütün çocuklarımızı da gözlerinden öpüyoruz. Sıkıntı yok bizim adımıza onlardan. Çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında Sivasspor'u ağırlayan ve sahadan 3-1'lik bir mağlubiyetle ayrılan Balıkesirspor'da istifa sesleri yükseldi. Ligin 10. haftasında 5 puanla ligin son sırasındaki yeri değişmeyen kırmızı beyazlı ekipte moraller bozuk.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmede bulunan Yardımcı Antrenörü Kolgu, gergin bir maç oynadıklarını belirterek, "Lige verilen 10 günlük bir arada oyuncularımızı ne kadar bu gerginliğin uzağında tutmaya çalışsak da başaramadığımız bir gerçek. Bu gerginlikte son derece basit, maça ve puanlara mal olacak hatalara sebep olduk. Ortada böyle bir problem varsa sorumlu her zaman biziz. Bu takımı biz çalıştırıyoruz. Dolayısıyla bütün çocuklarımızı da gözlerinden öpüyoruz. Sıkıntı yok bizim adımıza onlardan. Çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

'İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?' şeklindeki bir soruya ise Kolgu, "Ortada bir başarısızlık var. Ama bize tebliğ edilen bir şey olursa, hocamızla oturup değerlendiririz. Fakat bunları aşmamız lazım. Problem bizim bırakıp başkasının gelmesi değil. Bunlar 35 sene öncesinde kalan söylemler. Ortada bir hata varsa, bunu değerlendirecek olan yönetim ve kulüp başkanıdır. Eğer görevimize de son verirlerse saygı duyarız. Yapacak başka bir şey yok. Ama bu durumda çalışmaktan başka ne söylememi bekliyorsunuz. Gerginliğin içinden çıkamadık. Bu futbol mağlubiyette var galibiyette." şeklinde cevap verdi.

Maç sonunda tribünlerden yükselen istifa seslerine ilişkin ise "Taraftarlarımız tepki gösterir, canları sağ olsun futbol bu. Çok da medeni bir tepki gösteriyorlar. Hiç bir taraftarımızdan ne küfür duyuyoruz ne de başka bir şey. Hepsi örnek açıkçası." ifadelerini kullandı.

ROBERTO CARLOS: HAK EDİLEN BİR GALİBİYET ALDIK

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ise zorlu bir maç oynadıklarını ifaderek, "Özellikle ligde zor günler geçiren ve bu durumu düzeltmek isteyen bir takıma karşı oynadığımız için bu maçı daha zorlu kıldı." şeklinde konuştu.

Takımını tebrik eden ve çok iyi bir oyun ortaya koydukları ve hak edilen bir galibiyet aldıkları için oyuncularına teşekkür eden Carlos, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bir çok maçta belki 10 tane çok net gol pozisyonu üretiyorduk fakat gol bulamıyorduk. Belki 1 tane bulabiliyorduk ve yetmiyordu. Bugün de yine iyi bir maç ortaya koyduk ve 3 gol bulabildik. Bu şekilde sanırım şansımız geri geliyor. Tekrardan eski günlerimizdeki gibi devam etmeye başlıyoruz.

Güzel görünen futbolu seviyorum ama bazen görevimiz icabı çok güzel olmasa da galibiyete yönelik futbol oynamamız gerekiyor. Balıkesirspor şuanda bulunduğu yeri hak etmiyor. Umuyoruz ki en kısa zamanda zorlu durumu aşarlar."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.