Kolat Pazarlama'dan yılın öğretmenine ödül

Kolat Pazarlama'dan yılın öğretmenine ödül

Arçelik Kolat Pazarlama, meslek hayatları boyunca binlerce öğrenci yetiştirerek topluma faydalı bireyler kazandırmış emekli eğitimcileri bu yıl da “Yılın Emekli Öğretmeni” projesiyle ödüllendirdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türkiye çapında farklı illerde bayilerin iş birliğiyle üçüncü kez düzenlenen etkinliklerde “Yılın Emekli Öğretmeni” seçilen eğitimcilere Arçelik kurutma makinesi hediye edildi. Bölge halkı yapılan anketlerde öğretmenleri sosyal sorumluluk projelerinde yer alma, geçmiş mesleki başarıları ve kısıtlı kaynaklarla zor şartlarda görevini yerine getirme kriterlerine göre değerlendirdi. Yılın emekli öğretmeni Selma Çalık oldu. Bayiler tarafından bulundukları illerde düzenlenen ödül törenlerinde, anketler sonucunda belirlenen emekli öğretmenlere ödül sertifıkaları da takdim edildi.

Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, son derece kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlere teşekkür etmek amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, “Globalleşen, sınırların kalktığı dünyada, bireylerin temel yeterliklere sahip olması, bilgiye ulaşabilmesi, sağlıklı toplumsal ilişkiler kurabilmesi ve iyi bir kariyer elde edebilmesi için eğitim çağımızın en önemli ihtiyaçlarından birisi. Bu anlamda insanları eğitmeyi ve öğretmeyi meslek edinmiş, eğitim kurumlarında çocuk ve gençlerin öğretimlerine rehberlik eden, onlara her mevzuda yön veren ve yaşama hazırlayan öğretmenlerimiz emekleri bizler için çok kıymetli. Bu önemli günde onları unutmadığımızı göstermek ve şükranlarımızı sunmak amacıyla 'Yılın Emekli Öğretmeni' etkinliğini düzenliyoruz. Hepsi birbirinden özel emekli öğretmenlerimiz arasından bayilerimizin uyguladığı anket yardımıyla seçim yapıyor ve kendilerine Arçelik Kurutma Makinesi takdim ediyoruz. 3 yıldır yoğun bir ilgiyle karşılaşan ve giderek tüm Türkiye'ye yayılan etkinliğimiz vesilesiyle tüm öğretmenlerimizin bu çok özel gününü bir kez daha kutluyorum" dedi. Düzenlenen ödül ve sertifika programına; İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Nadi Soylu, Arçelik Bölge Sorumlusu Serhan Erdem, Kolat Pazarlama çalışanları ve davetliler katıldı.  Yılın en iyi emekli öğretmeni seçilen Selma Çalık da şunları kaydetti: “Öğretmen olmak, benim için çok büyük bir gurur. İyi ki öğretmen olmuşum ve iyi ki öğrenci yetiştirmişim.” 

HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.