Kerem İşkan

Kerem İşkan

KOÇUM benim…!

KOÇUM benim…!

BAŞBAKAN KONUŞUYOR…

Koç Üniversitesi’ni, orman alanına kurdular... Ben onlarla resmen savaş verdimMilyonlarca ağaç söküldü Kilyos-Zekeriyaköy'deki alanda… Koç grubu aslında buranın yıkılma durumu da var… Biz Orman Bakanlığı’na hayır dedik…Kirayı ödesinler, devletin kiracısı olsunlar.”

***

“Biliyorsunuz yasalarda yataklık da suçtur... Bunlar suça ve teröre yataklık ediyorlar”

***

Mustafa Koç benden randevu almak için, BARZANİ’yi devreye soktu…”

***

“Koç şirketlerine,500 müfettişle baskın düzenlendi”

***

“Kendi üniversitesinin öğrencilerini bu gösterilere gönderen bir üniversite, (KOÇ Üniversitesi) 15 yaş üzeri on binlerce ağacı kesmek suretiyle oraya üniversite yapan bir gruptur… Öğrencilerini buraya gönderiyor... Şu anda oradaki üniversite mahkemeler neticesinde, burası devletindir sonucunun çıktığı bir üniversitedir… Oradaki ağaçlar onlar tarafından katledilmiştir.”

***

“Sen nasıl çevrecisin yahu? Bunların kestikleri ağaçların hesabını ayrıca vermek lazım… Bunlar bir garip. Duyarlı ve dikkatli olmamız lazım”

***

Taksim Meydanı'na 30 bin kumanyayı kimlerin gönderdiğini gayet iyi biliyoruz... Kendi otellerinde (DİVAN OTEL-KOÇ GRUBU)terörle işbirliği yapanları, yatırıp kaldıranları çok iyi biliyoruz... Bunların hesabı sorulmayacak mı? Eğer bu hesabı sormazsak, işte o zaman bu millet bizden hesap sorar"

***

“Bunların mallarını almayın”

***

Ananasçı bunlar, hükümeti yıkmaya çalışıyorlar…”

***

22 MAYIS 2014 KOÇ HOLDİNG FABRİKA AÇILIŞI, BAŞBAKAN KONUŞUYOR…

“Bugün açılışını yaptığımız bu yatırım demokratik, huzurlu bir Türkiye'nin eseridir… Bugüne kadar yatırımlarıyla, üretimleriyle, Ar-Ge faaliyetleriyle Türkiye'mizi geliştirmeye katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.”

***

23 MAYIS 2014 BASINDAN…

***

“Türkiye'nin en büyük marinası olan Kalamış Yat Limanı ihalesini,Koç Grubu kazandı… Son teklif 664 milyon dolar oldu.”

***

KOÇUM benim…!

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Kerem İşkan Arşivi
SON YAZILAR