Kocaman’dan  ilginç kadro

Kocaman’dan ilginç kadro

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman Eskişehirspor ile oynanan hazırlık maçında savunma oyuncularına hücum hattında görev verdi. Bu görüntü Aykut Kocaman milli ara sonrası için yeni bir oyun sistemi mi planlıyor ? Sorusunu akıllara getirdi

Atiker Konyaspor milli maçlar nedeniyle lige verilen arada geçtiğimiz cumartesi günü Kayacık Tesislerinde Eskişehirspor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip rakibi ile 1-1 berabere kalırken teknik direktör Aykut Kocaman’ın ilk 11 tercihi dikkat çekti. Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman Eskişehirspor ile oynanan hazırlık maçında savunma oyuncularına hücum hattında görev verdi. Sağ bek oynayan Skubic sağ açıkta sol bek oynayan Zuta ise sol açıkta görev alırken arkalarından Ferhat ve Openasenko yer aldı. Bu görüntü Aykut Kocaman milli ara sonrası için yeni bir oyun sistemi mi planlıyor ? Sorusunu akıllara getirdi.

Spor Toto Süper Lig’de milli maç arasına kötü giren Atiker Konyaspor, Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına bugün kaldığı yerden devam edecek. Eskişehirspor ile oynanan hazırlık maçının ardından oyunculara iki gün izin veren Aykut Kocaman bugün yeniden mesaiye başlayacak. Oyuncularla antrenmanlarda yakından ilgilennen başarılı teknik adam, hem mental hem de fiziksel olarak takımı bir üst seviyeye çıkarmaya çalışıyor. 53 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, öğrencilerine terapi uyguluyor. Taktiksel değişikliğe gidecek olan ve daha hızlı bir oyunu tercih etmeyi planlayan Aykut Kocaman bu taktik anlayışını milli arada oyuncularına aktarmaya çalıyışor.

SAKAT OYUNCULAR TAKIMA DÖNECEK

Atiker Konyaspor sakatlıklar nedeniyle birçok maçta kadro konusunda sıkıntılar yaşadı. Hurtado Jonsson ve son olarak Yatabere’nin sakatlanması yeşil-beyazlı ekibin hücum hattına olumsuz bir etki yapmıştı. Defans hattında da sakatlıklar yaşayan Atiker Konyaspor’a 3 haftalık ara ilaç gibi geldi. Bu oyuncuların Başakşehir maçıyla birlikte ilk 11’de yer alması bekleniyor.

YENİ SEZON PLANLAMASI YAPILACAK

Kalan 8 maçta Atiker Konyaspor’un gelecek sezonki transfer politikası da şekillenecek. Beklentilerin altında performans sergileyen ve teknik ekip için hayal kırıklığı yaratan bazı oyuncular kalan maçlarda aynı etkisiz performansını sürdürürse sezon sonunda keskin kararlar alınacak. Bir başka deyişle gelecek sezonu hedef sezon olarak belirleyen Konyaspor, kalan 8 maça göre politika üretecek.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.