Kocaman yıkıldı

Kocaman yıkıldı

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, 4-1'lik ağır yenilgiden sonra yaptığı açıklamada maçın hakemi Fırat Aydınus'u eleştirirken, taraftarların takımı ıslıklamasının yanlış olduğunu söyledi

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray’ın skor olarak değil oyun anlamında maça üstünlük sağlayacaklarını beklediklerini belirterek, “Oyun anlamında beklediğimizin dışında bir sürpriz yaşamadık. Galatasaray’ın hızlı başlayacağını biliyorduk. İki sezondur Galatasaray maçlarının klasiği ilk vuruşun gol olmasıyla beraber biraz bocaladık. 20-25. dakikalardan itibaren tekrar oyunu tutmaya başladık. Ondan sonrada beraberliği sağladık. Beraberlikten sonraki oyun ritmimiz iyi gözüküyordu. Daha da iyi olmasını beklerken talihsiz bir gol yedik. İkinci yarı oyunu tekrar rakip sahada oynamaya çalıştık. Son dakikaya kadar beraberlik golünü aradık ancak beceremedik. Hem Sayın Aydınus ve ekibini hem de Galatasaray’ı kutluyorum” diye konuştu.

DÖRDÜNCÜ GOL YIKICIYDI

Maçta yenilen 4. golden sonra sinirlenerek direk soyunma odasına gitmesi sorulan Kocaman, "Dördüncü gol yıkıcıydı. Bu oyunun skoru bu değildi. Sinir kat sayısını en fazla arttıran şey maçın son dakikalardaki oyuncu değişikliklerinden sonra oyun kalitesi anlamındaki sert oyunumuzun yumuşamasıydı. Seyirciler bazı oyuncuları ıslıklıyor veya tepki gösteriyor. Hep topun ileriye doğru şişirilmesini, vurulmasını istiyor ama futbol böyle bir oyun değil. Futbolda topu rakipten almak ve rakibe oynatmamak önemli bir meziyet. Pek çok oyuncunun bu anlamda özellikle çıkan oyuncular için söylüyorum önemli rolü var. İkinci yarıda 11-11 iken sahada çok daha kudretli gözüküyorduk. 11-10 kaldıktan sonra biraz takımın sertliği yumuşamaya başlayınca arka arkaya 90’da 90+4’de goller yedik. Onun için futbol takımları özellikle sporda savunma ciddiyeti, şiddeti çok önemli bir kalite. Bu kaybolduğu zaman 10 kişilik takımdan da iki tane gol yiyebiliyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum