‘Kocaman’ kesik var

‘Kocaman’ kesik var

Kayserispor deplasmanı öncesi Teknik Direktör Aykut Kocaman ilk 18’e Marica, Selim Ay’ı almazken Uğur İnceman’ı ise yedek kulübesine çekti.

MARİCA SIKINTISI

Bu sezon taraftarların umudu olan  ancak geldiği günden  beri yaşadığı sakatlıklar dolayısıyla bir türlü istenileni veremeyen  Marica’nın kadro dışında kalması taraftarları ve spor camiasını şaşırtmadı. Ayrıca forvet oyuncu Marica’nın hafta içinde antrenmanda Aykut Kocaman’la sorun yaşadığı iddia edildi. Her ne kadar kulüp yönetimi bu haberi yalanlasa bile Marica’nın ilk 18 dışında kalması iddiaları doğruladı.

SELİM GEÇEN SEZONDAN MİMLİ

 İlk 18’e alınmayan bir diğer oyuncu  ise  geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla tartışma konusu olan Selim Ay oldu. Uzun bir dönemden beri başarılı oyunundan çok uzak bir görüntü ortaya koyan Selim’in kadroya alınmaması yeni sezonda da yeterince iyi çalışmadığına ve çok formsuz olmasına bağlandı. Sosyal medyada bu karara attığı bir tweetle tepki gösteren oyuncunun ilerleyen haftalarda durumu merak konusu oldu. Bazı iddialara göre Aykut Hoca’nın Selim’in daha iyi çalışması ve kendine gelmesi için böyle bir karara vardığı söyleniyor.

İNCEMAN’I AKHİSAR PERFORMANSI YAKTI

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman , Akhisar Belediyespor maçında  ilk 11’de görev verdiği Uğur İnceman bu görevi iyi değerlendirememiş ve bekleneni verememişti. Akhisar karşısında ikinci yarı oyundan alınan tecrübeli futbolcu Kayserispor maçında ise kesik yedi.  Kocaman Kayserispor mücadelesinde Uğur İnceman’ı  kulübeye çekerek, yerine genç oyuncu  Vedat Bora’yı görevlendirdi. Vedat Bora’nın geçen hafta görev yaptığı sağ kanatta ise yeni transfer Abdou Razack Traore görev aldı. Traore’de çok fazla etkili olamayınca 2.devre yerini bir başka yeni transfer İbrahim Sissoko’ya bıraktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.