Kocaman isimleri belirledi

Kocaman isimleri belirledi

İttifak Holding Konyaspor’da Aykut Kocamanla yola devam etme kararının ardından gözler transfer ve yollar ayrılacak oyunculara çevrildi

Yeşil-beyazlı yönetim Kocaman tarafından belirlenen isimleri biran önce kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Genç oyuncularını kiralayacak olan Konyaspor 4 tane transfer yapmayı planlıyor.

KOCAMAN İSİMLERİ BELİRLEDİ

Aykut Kocaman devre arasında transfer yapılacak bölgeleri ve isimleri yönetime sundu. Konyaspor yönetimi oluşturulan transfer komitesi ile çalışmalarına başladı. Yönetim transfer konusunda tüm yetkiyi hocaya verdi. Konyaspor yönetimi transfer konusuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadalere yer verdi:

"Öngörülen transferler yine her zaman olduğu gibi hocamız tarafından tespit edilmiştir. Öte yandan Sayın Hocamızın belirlediği isimlerle yollarımız ayrılacaktır. Yönetim kurulumuz ve camiamız, daha önce olduğu gibi bundan sonra da kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda hocamızın her zaman yanında olmaya devam edecektir. Açılacak yeni sayfada, yönetim kurulumuzun görev dağılımında da değişikliğe gidilecektir."

KARTAL KANATLANACAK

İttifak Holding Konyaspor devre arasında kanatlarını güçlendirmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip sağ ve sol beke transfer yapacak. Sağ bekte Skubic’in alternatifinin olmayışı ve sol bekte ise oyuncuların performanslarının yetersiz kalması teknik ekibi transfere zorladı. Sol beke yabancı bir isimi almak isteyen Konyaspor sağ beke de Skubic’in yerini dolduracak bir oyuncu takviye yapmak istiyor. Bek olarak düşünülen bu oyuncular hücum anlamında da kanatlarda etkili olarak takıma katkı sağlayacak.

ORTA ALANDAN HÜCUMA DESTEK

Konyaspor transfer döneminde orta sahadan hücuma daha etkili bir şekilde katkı yapacak bir isimi kadrosuna katmak istiyor. Bu oyuncu ile birlikte bir de golcü almak isteyen yeşil-beyazlı ekip ikinci yarıda hücumda ve gol yollarında sıkıntı yaşamak istemiyor

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum