Kocaman hoca ideal 11'i arıyor

Kocaman hoca ideal 11'i arıyor

Lig hazırlıklarını Avusturya kampından sonra Hollanda'da sürdüren Atiker Konyaspor, üçüncü hazırlık maçını FC Twente ile oynadı. 1-1 sona eren karşılaşmada Aykut Kocaman, bu maçta 17 futbolcuya görev verdi

Atiker Konyaspor, Hollanda kampında 3.hazırlık maçında Hollanda Eredivise takımlarından FC Twente ile karşılaştı. Mücadele Almanya'nın Nordhon Kasabası'nda oynandı.Yeşil-beyazlı temsilcimiz maça Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Jagos Vukovic, Ali Turan, Barry Douglas, Volkan Fındıklı, Ali Çamdalı, Amir Hadziahmetovic, Ömer Ali Şahiner,  Riad Bajic, Halil İbrahim Sönmez 11’i ile başladı.

SERKAN PENALTIYI KURTARDI

İlk yarısı golsüz eşitlikle biten maçtaFC  Twente 62.dakikada Hakim Ziyech’in frikik golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 58.dakikasında Hollanda Twente Hakim Ziyech ile penaltı atışından yararlanamadı. Temsilcimiz Atiker Konyaspor 58.dakikasında yediği gole karşılaşmanın 86.dakikasında cevap verdi. Kazanılan penaltı atışında Dimitar Rangelov, kaleciden dönen topu tamamladı ve takımına eşitliği getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Atiker Konyaspor kamptaki 4.hazırlık maçında 2 Ağustos Salı günü Türkiye saati ile19.30’da Yunanistan takımlarından Iraklis Thessaloniki ile karşılaşacak.

KOCAMAN 17 İSİM DENEDİ

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman hazırlık maçında birçok oyuncuya şans vererek izleme imkanı buldu. Aykut Kocaman mücadelede; Ali Turan (dk.72 Selim Ay), Jagos Vukovic (dk.79 Abdülkerim Bardakçı), Barry Douglas (dk.72 Mehmet Uslu), Amir Hadziahmetovic (dk.46 Kibong Mbamba), H.İbrahim Sönmez (dk.46 Deni Milosevic), Riad Bajic (dk.46 Dimitar Rangelov) değişiklikleri yaptı.

3 KULVARDA MÜCADELE EDECEK

Geçen yıl ligi 3. sırada bitirerek Avrupa ligine direkt katılma şansını yakalayan Atiker Konyaspor bu sezon Avrupa Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda birden mücadele edecek. Geçen yıl ki kadrosunu Traore, Meha ve Holmen dışında koruyan ve 3 yeni transferle takviye eden Atiker Konyaspor, 2 Ağustos Salı günü Yunanistan’ın İraklis takımı ile bir hazırlık maçı daha oynayacak. Kartalların Hollanda kampı 5 Ağustos’ta tamamlanacak ve takım Türkiye’ye dönecek. Lig hazırlıkları iki günlük izinden sonra 8 Ağustos’ta Konya’da Kayacık Tesisleri'nde yeni sezonun hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum