Kocakafa ve Kılıçoğlu aileleri akraba oldu

Kocakafa ve Kılıçoğlu aileleri akraba oldu

Mevlana Sürücü Kursları Sahibi Adem Kocakafa oğlunu evlendirdi. Fatma - Adem Kocakafa çiftinin oğulları, Simetri İç Mimarlık Ortaklarından Talha Kocakafa, hayatını, Hafize - Mustafa Kılıçoğlu çiftinin kızları Sena ile birleştirdi

Mevlana Sürücü Kursları Sahibi Adem Kocakafa oğlunu evlendirdi. Fatma - Adem Kocakafa çiftinin oğulları, Simetri İç Mimarlık Ortaklarından Talha Kocakafa, hayatını, Hafize - Mustafa Kılıçoğlu çiftinin kızları Sena ile birleştirdi.

img_5598-001.jpg15-5.jpg

 

Genç çiftin düğün merasimleri Mavera Kır Düğün Bahçesi’nde gerçekleştirildi. Düğüne iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim ile Kocakafa, Kılıçoğlu ailelerinin yakınları, sevenleri ve çok sayıda davetli katıldı.  Adem Kocakafa, Mustafa Kılıçoğlu ve aileler, misafirleri tek tek karşılayarak tebrikleri kabul etti. Çiftin nikahı davetlilerin alkışları eşliğinde kıyıldı. Misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi. Merhaba Gazetesi olarak Talha ve Sena çiftine mutluluklar diler, Kocakafa ve Kılıçoğlu ailelerini de tebrik ederiz.

HÂLİD ŞEN

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.