Koçak: ikinci yarı çok  farklı olacak

Koçak: ikinci yarı çok farklı olacak

As Başkan Osman Koçak: Atiker Konyaspor olarak ikinci yarıdan beklentilerimiz, hem kurumsal olarak hem de sportif olarak ilk yarıya oranla daha yüksek olacak. Çıtayı biraz daha yüksek tutacağız

İYİ BİR İLK YARI GEÇİRDİK

Atiker Konyaspor As Başkanı Osman Koçak, yeşil-beyazlı ekibin hem ilk yarı performansını, hem ikinci yarı hazırlık kampını, hem de ikinci yarıdaki beklentileri ile ilgili görüşlerini açıkladı. Kazandıklarıyla, kaybettikleriyle, genel anlamda iyi bir ilk yarı geçirdiklerini bildiren Osman Koçak, sizlerin de bildiğiniz üzere sezona Rıza Hoca ile başladık. Ancak doku uyuşmazlığı ortaya çıkınca kendisi ile yolları ayırdık. Konyaspor olarak genel anlamda iyi bir ilk yarı geçirdik diyebilirim. Dolayısıyla bu yarıyı 25 puanla 8. sırada tamamladık. Tabi burada teknik ekipteki kan değişikliğinin de hem takıma hem şehre bir sinerji getirdiğini göz ardı etmemek lazım. ゙şehrin ve taraftarlarımızın, takımın başında görmeyi çok arzu ettikleri Aykut Kocaman'ı getirdik. Bence attığımız en önemli adımlardan birisi de buydu. İlk yarıda kötü maçlar oldu. Beklenmedik puan kayıplarımız oldu, ancak hiçbirisi kupadaki 3-0'lık Kahramanmaraş yenilgisi kadar içimize oturmadı. Bu yenilgi canımızı acıttı. Ancak, sonuç olarak iyi bir ilk yarı geçirdik dedi.

ANTALYA KAMPI ÇOK İYİ GİDİYOR

Takımın ikinci yarıya Antalya'da hazırlandıklarını, çalışmaların gayet iyi gittiğini bildiren Atiker Konyaspor As Başkanı Osman Koçak,   kampta her şeyin yolunda gittiğini, oyuncuların mutlu olduğunu ve bu durumun da çalışmalara olumlu bir şekilde yansıdığını belirterek, bu konudaki görüşlerini ise şu şekilde açıkladı:

Geçtiğimiz hafta içinde Selçuk Bey, Abbas Bey, Mustafa Bey ve ben kampı ziyaret ettik. Antalya kampında her şey yolunda. Hiçbir sıkıntı yok. Takımda herkes mutlu ve huzurlu bir şekilde ikinci yarıya hazırlanıyor. Çalışmalar gayet iyi gidiyor. Aykut Hoca da oyuncuların çalışmalarından son derece memnun. İnşallah her şey daha iyi olacak.

İKİNCİ YARIDA ÇITA YÜKSELECEK

Devre arasını en iyi şekilde değerlendirdiklerini, ligin ikinci yarısından daha umutlu olduklarını paylaşan Atiker Konyaspor As Başkanı Osman Koçak, şu görüşlere yer verdi:

Atiker Konyaspor olarak ikinci yarıdan beklentilerimiz, hem kurumsal olarak hem de sportif olarak ilk yarıya oranla daha yüksek olacak. Çıtayı biraz daha yüksek tutacağız. Başkanımız Hilmi Kulluk başta olmak üzere, bütün yönetimdeki arkadaşlarımız, çalışanlarımız, kulübe hizmet etmenin gururuyla mesai harcıyoruz.  Atiker Konyaspor’umuzu hak ettiği yere taşımak için çaba gösteriyoruz. İnanıyorum ki, ligin ikinci yarısında hem oynanan futboldan, hem de alınacak güzel skorlarla takımımızla gurur duyacağız. Taraftarlarımız ikinci yarıda çok daha bir Konyaspor izlemeye hazır olsunlar ve bu takıma gereken desteği versinler. Onların vereceği destekle inşallah çok daha güzel şeylere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.