Kocaeli Büyükşehirli Judocular Hayvanat Bahçesini Gezdi

Kocaeli Büyükşehirli Judocular Hayvanat Bahçesini Gezdi

Darıca Hayvanat Bahçesinin bu haftaki konukları Büyükşehir Belediyespor’un İzmit Merkez şubesindeki judocular oldu.Türkiye’nin marka kulüplerinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, sportif...

Darıca Hayvanat Bahçesinin bu haftaki konukları Büyükşehir Belediyespor’un İzmit Merkez şubesindeki judocular oldu.

Türkiye’nin marka kulüplerinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, sportif faaliyetleriyle birlikte akademik eğitim çalışmalarını da sürdürüyor. Bu çalışmalarla birlikte mavi beyazlı camia, sosyal projelerini de sürdürüyor. Sporcuların, sportif ve eğitim çalışmaları dışında, sosyal projelerde de bir araya gelerek takım olgusunu oluşturmasını isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü bu kapsamda, sporcularını Hayvanat Bahçesini gezdiriyor.

Geçtiğimiz yıl başlatılan proje kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu sporcular, bu yıl da Darıca Hayvanat Bahçesi ziyaretlerini sürdürüyor. Hayvanat bahçesinin bu haftaki konukları ise Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un İzmit Merkezdeki judocuları oldu. Antrenörler Galip Şentürk, Gamze Şentürk ile Özge Akarsu nezaretinde sporcu velilerinde katıldığı geziye 120 sporcu katıldı. Hayvanat bahçesindeki vahşi ve sevimli hayvanları ziyaret eden sporcular keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu birlikte yaşadı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.