Kktc'de Yönetmen Sunucuya Kızınca Yayını Kararttı

Kktc'de Yönetmen Sunucuya Kızınca Yayını Kararttı

KKTC'de Kanal T isimli yerel kanalda yayınlanan bir programda sunucu ile yayın yönetmeni arasındaki gerginlik ekrana taşındı.

KKTC'de Kanal T isimli yerel kanalda yayınlanan bir programda sunucu ile yayın yönetmeni arasındaki gerginlik ekrana taşındı. Yayın yönetmeninin uyuyakalması sonucunda programı geç başlayan programcı kızgınlığını canlı yayında dile getirdi. Sunucunun açıklamalarına sinirlenen yönetmen ise buna misilleme olarak sunucunun görüntüsünü karartınca ikili arasındaki gergin anlar yaşandı.

Program sunucusu Nazmi Pınar, "Değerli izleyiciler maalesef geç başlamamızın sebebi yayıncı arkadaşımızın uyuyakalmasıdır, kendisine sorarsanız insanlık halidir ve onun tabiri ile sorry’dir.” demesi üzerine olanlar oldu.

SUNUCU YAŞANAN GERİLİMİ CANLI YAYINDA İZLEYİCİLERİNE ANLATTI

Programının yayın yönetmeni, önce Nazmi Pınar ile canlı yayında konuşurken ekrana siyah görüntü verdi. Bunu fark eden Pınar da çileden çıkarak, “Az önce teknik bir arıza olmaksızın görüntü bilinçli olarak siyaha mı düştü?” diye sordu. Bunun üzerine yayın yönetmeni ekranı tekrar karartı. Yayın yönetmeninin bu davranışı sonrası ise programcı Nazmi Pınar bu kez izleyicisine durumu anlattı ve sesinin yayında olup olmadığından dolayı tereddüt yaşadığını ifade etti. Pınar, yayın yönetmenini protesto ederek mikrofonları çıkardı ve stüdyoyu terk etti.

YAYINCI PROGRAMDAN UZAKLAŞTIRILDI

Kanal Yönetimi ise söz konusu yayıncıyı derhal programdan uzaklaştırdı ve programcı Nazmi Pınar’dan programına konuğu ile devam etmesi istendi. Kanal T yönetimince atılan bu olumlu adımdan sonra ise Pınar, tekrar ekrana çıkarak olayı izleyicisiyle paylaştıktan sonra konuğu ile sohbete devam etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.