Kızılay kampanyasını geleneksel hale getirdi

Kızılay kampanyasını geleneksel hale getirdi

Kızılay Derneği Konya Şubesi, geleneksel hale getirdiği kurban kampanyasını bu yıl “Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün” sloganı ile gerçekleştirecek.

Dernek olarak, ihtiyaç sahiplerinin yaralarına merhem olacak. Yürüttükleri kurban kampanyasıyla ile ilgili bilgiler veren Kızılay Derneği Konya Şubesi Başkanı Kemal Gödeneli,  mazlum insanların sofralarına kurban etlerini ulaştırmanın huzurunu yaşayacaklarını aktardı.Gödeneli, şunları kaydetti: “Mazlum insanların sofralarına ulaştıracağımız kurban etleri ile evlerine, gönüllerine mutluluk vermenin, paylaşmanın ve paylaştırmanın huzurunu yaşayacağız. Artık geleneksel hale gelen ve bu yılki sloganı; 'Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün' olan, Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası ile dini vecibelerini yerine getirmek isteyen hayırseverlerimizin kurbanları, İslami kurallara uygun olarak kesilecek. Elde edilen etler, vekâlet sahiplerinin adına gerçek ihtiyaç sahiplerine sağlık kurallarına uygun olarak ve insan onurunu zedelemeden dağıtılacak” dedi.

HER ZAMAN MAZLUMLARIN YANINDAYIZ

Başkan Kemal Gödeneli, Kızılay’ın her dönemde mazlum ve mağdurların yanında olduğuna dikkat çekerek, “Her dönemde mazlum ve mağdurların yanında olan Türk Kızılay’ı bu yılda kurbanlarınızla onların yanında olacaktır. Kurbanlarınız kurallarına uygun olarak Yurtiçi ve Yurtdışında İslami şartlara uygun biçimde kesiliyor. Din görevlileri kurban kesimine eşlik ediyor. Tüm kurbanlıklar veteriner kontrolünden geçiriliyor. İşlemler noter huzurunda gerçekleştiriliyor” şeklinde konuştu. “Bir yerine çok olmanın güzelliğini her zamankinden daha fazla hatırladık bu dönemde” diyen Gödeneli, konuşmasını şöyle tamamladı:  “Türk Kızılayı’nı bir kez daha sahipleneceğinize inanıyor, gerek kampanyamıza katılımınız gerekse de kampanyamızın daha geniş kitlelere ulaşması noktasında tanıtım desteğiniz için medya mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Şimdiden halkımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutlarken, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.