Kısa sürede  büyük işler

Kısa sürede büyük işler

Atiker Konyaspor’da 8 Haziran'da yapılan genel kurulla başkanlığa seçilen Hilmi Kulluk ve yönetimi göreve gelir gelmez problemleri çözmeye başladı. Kulluk ve ekibi kısa sürede büyük işlere imza attı

 

Atiker Konyaspor’da Hilmi Kulluk başkanlığındaki yeni yönetimi göreve gelmelerinin ardından hemen kolları sıvayarak kısa sürede Atiker Konyaspor Kulübüne büyük faydalar sağlayacak icraatlere imza attı.  8 Haziran'da yapılan genel kurulla başkanlığa seçilen Hilmi Kulluk ve yönetimi göreve gelir gelmez problem çözmeye başladı. İşte Hilmi Kulluk Başkanlığındaki Atiker Konyaspor yönetim kurulunun kısa sürede yaptığı faydalı işler

 

Kombine bilet fiyatları politikası (Bedava bilet uygulamasına son verilmesi, indirimli satışlar)

THY, Mepaş/Medaş, İttifak Holdıng, Anadolu Sigorta, Medıcana, Beysu, Lukoıl Ile Sponsorluklar - Yeni üye kayıtları - Store'nin devir süreci (Konyaspor AŞ'nin aktif hale getirilmesi kar eden kuruluş haline getirilmesi, marka ve iktisadı değerinin artırılması)

Konyaspor Tarihinde ilk kez 22 haziranda doğum gününü kutladı. Bu köklü bir mazisi olan kulübümüz için son derece önemli. Artık kutlama yapacağımız bir doğum günümüz var ve ilk kez yeni yönetimle birlikte bu gerçekleştirildi.

- Alt Yapıya kazandırılan otobüsler - ulaşım araçlarının tamamının kurumsal kimlikle giydirilmesi - Sobe Vakfına Yapılan Yardım 350 Bin Tl (Fenerbahçe maçı gelirleri)

Eskişehirspor için verilen muvaffakat protokol ziyaretleri ile Konyaspora olan ilginin bürokratik alanda da yaygınlaştırılması... (eski ve yeni valilerin maçlara ilgisi.. Bursa'da yaşadığımız sorunlara hala Konya valisiymiş gibi müdahale etmesi bu ılgının tezahürüdür)

- Futbolcularımız Yatabare, Ferhat, Milosevic, Jahovic, Amir ve yöneticilerimizin katılımıyla aşure dağıtımı gerçekleşti.

- Ömer Ali, Hurtado, Jonnson için storede imza günü düzenlendi. Taraftar ve şehirle bir araya gelme adına önemliydi.

Konyaspor Müzesi Alman Evlerindeki tarihi binada TFF yetkilileri tarafından açıldı. Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu müzeyi zıyaret etti. Övgü dolu sözler sarf etti. Müzeye gelemeyen sporseverler için sanal tur hizmeti gerçekleştirildi. Premium Store Mağazası ile amatör branşlar koordinasyon merkezi oluşturuldu.

Bu sezonun başından itibaren kulüp hafızası dosyası hazırlıyoruz. İçeride ya da dışarıda hangi maç olursa olsun yaşadıklarımız tek tek not ediliyor. Kim bize nasıl davrandı hangi olaylarla karşılaştık nasıl tepkiler gördük bunları belgeliyoruz.

Rize deplasmanına giden küçük taraftarlarımızı antrenmanda misafir ettik.,.

A Takımımız Pilot Takımımız ve alt yapı için teknolojik yatırımlar yapıldı.

Amatör branşlarda yeniden yapılanma... branş sayısının artırılması

- Büyükşehir Belediye ile sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdik. Sıfır Atık Kampanyasına Destek verdik. Malatya Maçında Belediyemizle Birlikte 25 Bin bez torba dağıttık.

- Özel eğitim gören çocuklarımızın spor salonlarını yeniledik. boya badana tamirat işlerini gerçekleştirdik.

- Teknik Direktörümüz Aykut Kocamanın ve yönetim kurulu üyelerimizin de olduğu bir toplantı da Konya Store tarafından yeni sezon formaları için sunum gerçekleştirildi.

- Sevgi Evlerinde kalan korunmaya muhtaç çocuklarımızla birlikte futbolcularımızın ve yönetimimizin katıldığı, geleneksel hale getirdiğimiz Şivlilik etkinliği düzenledik.

- Tarım Fuarında Konyaspor Standı Açtık.

- E-Sporla ilgili alt yapı çalışmalarına başladık.

Selçuklu Basket Takımını bünyemize dahil ettik. Sorumluluktan kaçmamız mümkün değildi. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte konuyu detaylarıyla konuştuk ve basketbol branşında da üst düzey faaliyet gösterme kararı aldık

- Anadolu Selçukspor için yeni yönetim, ayrılan bütçe, saha sorunlarının giderilmesi ödemeler —tesislerin daha modern hale getirilmesi

Antalya maçına tl amblemi, 10 Kasımda Ankaragücü Maçına Atatürk Fotoğraf' Ve İmzasıyla, Beşiktaş Maçına Kızılay Amblemi, 18 Mart İçin Rize Maçına Formamızda Seyit Onbaşı Silüeti İle Çıkıldı

Rize maçında rahatsızlanan 65 yaşındaki taraftarımız Sivas deplasmanına götürüldü. Bu dönemde taraftarlarımızın sorunlar, dilek ve şikayetlerine daha hassas yaklaşıldı.

Enflasyon İle Topyekün Mücadele kapsamında sezon sonuna kadar bilet ücretleri ve store mağazalarında yüzde 10 indirim kararı alındı

Beinsport Spor İçeriğinden Sorumlu Grup Başkanı Saad Saleh Al-Hudaifi samimi bir mektup göndererek kulübümüzün çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Bir başka teşekkür UEFA Başkanı Aleksander Ceferin'den geldi. Başkanımızın iyi dileklerine teşekkür mektubu ile karşılık veren Ceferin Konyaspor’a başarılar diledi.

Milli Takımımız için ilk defa bir kulüp motivasyon videosu hazırladı. Bu video hem TFF nezdinde hem de Türkiye genelinde büyük takdir topladı. videoda hem Konyamızın tanıtımımı yaptık hem de milli takımın evinin Konya olduğunu bir kez daha ilan etmiş olduk.

Zafer Meydanında Cafe Projesi

Ankaragücü maçında seremoniye taraftarlarımızın çocuklarını çıkardık.

- Konyaspor A.Ş İle Konyasporumuzu destekliyoruz kampanyası gerçekleştirdik. Buradaki amaç aidiyet hissini yaygınlaştırmaktı. bu sezon ayrıca birisi Çumra’da devlet diğeri özel olmak üzere iki ayrı okulda futbolcularımızla birlikte etkinliklere katıldık

- Beşiktaş maçı öncesinde Kızılay İle birlikte kan verme kampanyası gerçekleştirdik.

 

 

STADYUM İDARİ BİNA

Localarda ve koltuklarda yapılan iyileştirmeler(860 koltuk) ve loca satışları yeni bir anlayış ve birlikteliğin tesisi için yapılan riyaset locası sorunlu kiralama alanlarıyla ilgili düzenlemeler (Rena ile sözleşme) stadyum tuvaletlerinin daha temiz ve modern hale getirilmesi... Stadyumumuzda bulunan 28 mescidin halıları değiştirildi, boya badana tamir işleri yapıldı son olarak yön ve kıble tayini için mihraplar yerleştirildi. Stadyumun dış yüzeyinin temizlenmesi idari binamız baştan sona yenilendi. Giriş kapısına çift başlı kartal görseli yapıldı. Karşılama alanı üçe bölündü. Sekreterya ve Konyaspor A.Ş tarafından bu alanda hizmet verilmeye başlandı. Kulüp başkanının odası temsil makamı olması nedeniyle Konyasporumuza yakışır bir şekilde yeniden ve baştan düzenlendi. Odalalar koridorlar yeni ve modern bir çehreye kavuşturuldu. Koridorlar 1922 yılından bu yana tarihi fotoğraflarla süslendi. oda sayısı yeni düzenlemelerle artırıldı.

Kulüp binası içinde yer alan odaların ve koridorların duvar kağıtları zeminle uygun hale getirildi. Görüntü kirliliğini önlemek için depo kapıları kurumsal kimlikle yenilendi. Asma tavanlar sağlamlaştırıldı batı ve doğu loca koridoru ara boşlukları alüminyum doğrama ile komple kapatıldı. Batı ve doğu loca koridorlarının tamamı boyandı.

Basin toplantı salonunun duvarları için yeni değiştirilebilir fotoğraf alanları oluşturuldu. Eskiden müze olarak kullanılan alan toplantı salonuna çevrildi. Üst düzey ağırlamalar ve toplantılar için diğer kulüplerde benzeri görülmeyen bir mekan oluşturuldu.

Passolig gişeleri kaldırıldı yerlerine yenileri yapıldı ve hepsi kurumsal kimliğimizle giydirildi

Yayıncı kuruluş için federasyonun talimatlarında geçen ama henüz Konyaspor dışında hiçbir takımın gerçekleştirmediği yaşam, çalışma ve dinlenme yeri yapıldı. Yedek kulübesindeki koltukların tamamı (40 adet) kulübümüzün armasını taşıyan koltuklarla tamamen Konya’da üretilerek değiştirildi. Güney ve kuzey tribünlere sabit koltuklar yapıldı. Yıllardır beklenen, defalarca gündeme getirilen ama hiç bir şekilde adım atılmayan çift başlı kartal heykelini hayata geçirdik. Bu alanla ilgili yeni projeler geliştiriyoruz. Kartal anıtının çevresini daha aktif bir hale getirmek istiyoruz.

 

- Zaferdeki binamızla ilgili bazı kararlar aldık. Öncelikle doğalgaz sorununu çözdük, binanın bütün tamirat tadilat işlerini bitirdik. Zindankaledeki spor okulu kayıt bürosunun doğalgaz problemini çözdük.

- Basın toplantı salonundaki Led ekranın önündeki podyumu medya mensuplarımızın daha net fotoğraf ve görüntü almaları için uzatıldı.

-Stadyum saha kenarı reklam ledlerinin enerji kablolamasında yaşanan aksaklıklar ve görüntü kırlılığının önüne geçilmesi için tüm kablolar uzun karotlarla saha etrafındaki galeri tünellerine alındı.

- T Alanın asma tavan tadilat ve boyası yapıldı. Yanı sıra ev sahibi takımı misafir takım soyunma odaları, koridorlar, hakem, temsilci, UEFA odaları tamirat tadilat ve boya işlemleri gerçekleştirildi.

 

KAYACIK TESİSLERİ

Teknik heyet ve futbolcu odaları 5 yıldızlı otel mantığıyla baştan aşağı yeniden elden geçirildi

Konyaspor teknik direktörünün çalışma ve kabul odası sil baştan yenilendi.

- Teknik heyetin çalışma ofisleri daha modern hale getirildi.

Odaların tamiratı yapıldı, nevresim takımlarının tamamı değiştirildi, duvar kağıtları yenilendi.

- Mutfak, çay ocağı ve restoranda tamirat ve tadilat yapıldı. Servis takımları ve masa örtüleri ile mutfak fırın ve ocağı yenilendi.

- Asma tavanlar yapıldı. Tavanlar duvarlar boyandı tamiratları yapıldı. Aydınlatmalar led lambalara dönüştürüldü.

- Teknik heyetin isteği üzerine şok havuz yapımı tamamlandı hizmete sunuldu.

Yakıt tankları değiştirilerek sistem değişikliğine gidildi ve önemli oranda tasarruf sağlandı.

Kaldırımlar yeşil beyaza boyandı

- İçme ve kullanma suyuyla ilgili sorunlar giderildi. Yeni arıtma sistemi yapıldı.

Kazan dairesi temizlenip yerler epoksi ile sıvandı.

- Tesisin etrafı tel örgü ile tamamen kapatıldı.

- Foseptik çukuru büyütülerek tesis dışına taşındı. Isıtmalı Sahanın Sırkülasyon Kapıları Açıldı.

Antrenman malzemeleri için iki adet prefabrik depo yapıldı.

Isıtmalı sahanın yanına iki adet prefabrik wc yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.