Kırşehir'de Bir Kadın Satırla Öldürülmüş Halde Bulundu

Kırşehir'de Bir Kadın Satırla Öldürülmüş Halde Bulundu

Kırşehir’in Çiçekdağı İlçesinde bir kadının satır ile öldürülmüş halde evinde bulundu.Çiçekdağı’nda, 22 yaşındaki oğlu ile birlikte yaşayan 50 yaşındaki Ayşe Y.’nin kendi evinde satırla öldürüldüğü ifade edildi.Çiçekdağı...

Kırşehir’in Çiçekdağı İlçesinde bir kadının satır ile öldürülmüş halde evinde bulundu.

Çiçekdağı’nda, 22 yaşındaki oğlu ile birlikte yaşayan 50 yaşındaki Ayşe Y.’nin kendi evinde satırla öldürüldüğü ifade edildi.

Çiçekdağı ilçesi merkezi Boyalık Mahallesinde evde Ayşe Y.'nin oğlu R.Y. ile sürekli tartıştığı da komşularınca belirtilirken, evde yaşayan kadının gün içerisinde uzun süre dışarı çıkmaması üzerine komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri Ayşe Y.'nin satırla öldürüldüğünü belirledi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından ceset otopsi için Yerköy Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Ayşe Y.’nin oğlu R.Y.'nin cinayet zanlısı olarak aranmaya başlandı.

CİNAYET ZANLISI YERKÖY’DE YAKALANDI

50 yaşındaki annesi Ayşe Y.'yi öldürdüğü ileri sürülen 22 yaşındaki R.Y.’nin Yozgat'ın Yerköy ilçesi Gültepe Mahallesi'nde polis ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındığı bildirildi. Emniyette yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen zanlı mahkeme tarafından tutuklandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.