Kırsal kesimde hizmetten yararlanmalı

Kırsal kesimde hizmetten yararlanmalı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,Yaylacık Mahallesi Muhtarı Ömer Kalemci ve mahalle sakinlerini makamında kabul etti.

Yaylacık Mahallesi Muhtarı Ömer Kalemci ve mahalle sakinleri Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal‘ı makamında ziyaret ederek mahallelerinde yapılan alt ve üstyapı çalışmaları ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.  Görev süresi içinde hayata geçirdiği hizmetlerle Seydişehir’de değişim ve dönüşüm sürecini başlatan Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  hayata geçirdiği projeler ve çalışmalarla vatandaşların takdirini almaya devam ediyor. İlçenin yıllardır devam eden sorunlarının çözümü noktasında gece gündüz ekibi ile birlikte mücadele eden Başkan Tutal’a toplumun her kesimi tarafından teşekkür ziyaretleri devam ediyor.  Daha önce mahallelerinin köy statüsünde olduğunu hatırlatan Muhtar Ömer Kalemci,  son 5 yılda  yapılan belediye hizmetleri ile önemli sorunlarının ortadan kalktığını ifade etti. 

Başkan Tutal’ın   hizmet konusunda kendilerinin istediği hizmeti mahallelerinde yerine getirdiğini ifade eden Kalemci; Yaylacık mahallemizde yaptığınız çalışmalarınızla mahallemizin çehresi değişti. Bu çalışmalar noktasında biz size teşekkür ediyoruz. Ne zaman sizden bir isteğimiz bir talebimiz olsa her zaman karşıladınız ve hizmet noktasında destek oldunuz. Hizmetlerinizden dolayı mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun” dedi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal, “Benim için merkezde oturan vatandaşlarım ile kırsal mahallede oturan vatandaşım aynı . Aynı hizmetlerden onlarda yararlanmalı. Seydişehir’in tüm bölgelerine hizmet götürmek boynumuzun borcudur. Bizler bu makama gelirken sizlere hizmet etmek için geldik. Bu görevde olduğumuz sürece bizlere emanet edilen makamın hakkını vermek zorundayız. Allah’ın izniyle bugüne kadar hep sorumluluk bilinci ile hareket ettik ve güzel işler ortaya çıkardık. Bundan sonra da aynı doğrumuz  üzerine hareket edeceğiz. Büyükşehir Yasası ile birlikte Yaylacık mahallemiz, belediyemiz sorumluluğuna geçtikten sonra eksik ve aksaklıklarını hızlı bir şekilde tespit ettik. Hazırladığımız program çerçevesinde çalışmalarımızı başlattık. İnşallah bundan sonra da ihtiyaç duyulan belediye hizmetlerini götürmeye devam edeceğiz. Bizim için tüm mahallelerimiz eşit mesafededir. Hizmet konusunda hiçbir ayrım yapmadan en merkezi mahallede ne varsa en ücra mahallede de o olacak. Manevi desteğinizi hissettiğimiz müddetçe daha güzel işler yapacağız. Bu ziyaretleriniz bizi daha fazla motive ediyor. Bu vesile ile bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


ABDULLAH LEBLEBİCİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.