“Kırmızılı” belgeseli tamamlandı

“Kırmızılı” belgeseli tamamlandı

Konya’da yaşayan ve sürekli kırmızı renkte kıyafetler giyinmesi ve kırmızı aksesuarlar kullanması sebebiyle halk arasında “Kırmızılı Kadın” olarak da anılan 65 yaşındaki Sultan Özcan’ın hayatının anlatıldığı “Kırmızı” adlı belgesel film tamamlandı.

Konya’da yaşayan ve sürekli kırmızı renkte kıyafetler giyinmesi ve kırmızı aksesuarlar kullanması sebebiyle halk arasında “Kırmızılı Kadın” olarak da anılan 65 yaşındaki Sultan Özcan’ın hayatının anlatıldığı ve çekimlerinin tamamı Konya’da gerçekleştirilen “Kırmızı” adlı belgesel film tamamlandı.

YETKİLİLERDEN DESTEK BEKLİYORLAR

Yönetmenliğini Abdurrahman Demir’in yaptığı ve Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde kurulan Gümüşhane Film Atölyesi (GÜFA) öğrencileri tarafından çekilen belgesel filmde Sultan Özcan’ın yaşantısı konu ediniliyor. 2017’nin Mart ayında gösterime girmesi beklenen 15 dakikalık belgeselde, Sultan Özcan’ın hayatından kesitler, günlük yaşantısı ve röportajlar yer alıyor. Kendisi de Ereğlili olan belgeselin yönetmeni Abdurrahman Demir, “Kırmızı” belgeselinin ulusal ve uluslararası yarışmalara katılacağını belirterek, özellikle Konya’da gerçekleştirmeyi düşündükleri gösterim için salon tahsisi ve tanıtım konusunda yetkililerden destek istedi.

kirmizi-belgeseli-afis.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.