Kırmızı Işık İhlali Kazaya Yol Açtı: 7 Yaralı

Kırmızı Işık İhlali Kazaya Yol Açtı: 7 Yaralı

Ankara’da meydana gelen trafik kazasında iddiaya göre kırmızı ışıkta durmayan bir otomobil, kavşaktan yolun karşısına geçen başka bir otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle o otomobil de başka bir otomobile çarptı. Yaşanan kazada...

Ankara’da meydana gelen trafik kazasında iddiaya göre kırmızı ışıkta durmayan bir otomobil, kavşaktan yolun karşısına geçen başka bir otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle o otomobil de başka bir otomobile çarptı. Yaşanan kazada 7 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Ankara-Konya karayolu Kepekli kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, içinde çocukların da bulunduğu 14 DU 273 plakalı otomobil, Ankara istikametine süratli bir şekilde ilerlerken, kavşakta bulunan kırmızı ışıkta durmadı. Hızın da etkisiyle duramayan otomobil, kavşaktan yolun karşısına geçen 06 AR 3635 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle o otomobil de Semavi Evrensel yönetimindeki 06 BK 3033 plakalı başka bir araca çarptı. Kaza sonrasında 14 DU 273 plakalı otomobilden 3kişi, 06 AR 3635 plakalı otomobilden de 4 kişi olmak üzere 7 kişi yaralandı.

Kaza sonrasında bölgeye sağlık ekipleri ve polis çağrıldı. Olay yerine gelen polis, olay yerinde başka bir kazanın daha olmaması için önlem aldı. Gelen sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ambulanslara bindirilen yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrasında yaralı olan annesinin başında bekleyen çocuklar, annelerini teselli etti. Çocuklar daha sonra yaralı annelerinin ambulansa konulmasını meraklı gözlerle izledi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.