Kırılsan da 'Kartal'sın!

Kırılsan da 'Kartal'sın!

Spor Toto Süper Lig'in 20 ve 21. haftalarında Sivasspor'a ve Erciyesspor'a yenilerek taraftarlarını kıran, taraftarlarına kırılan futbolcular, Fenerbahçe'yi yenerek tribünlerle barışmak istiyor

Lig'in 22. haftasında bugün saat 19.00'da Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor'da sakat ve cezalı yok. Bu zorlu karşılaşmada Ankara bölgesinden Ali Palabıyık düdük çalacak
 
Torku Konyaspor, bugün Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Tek hedef: 3 puan. Takımda eksik yok. Konya Büyükşehir Torku arenada oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmada Ankara bölgesinden Ali Palabıyık düdük çalacak. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Ankara'dan Erdinç Sezertam ve Bursa'dan Hakan Yemişken yaparken, maçın dördüncü hakemi Denizli'den Ümit Öztürk.
Torku Konyaspor’da Fenerbahçe maçının hazırlıkları dün akşam basın ve taraftarlara kapalı olarak yapılan taktik antrenmanla tamamlandı ve futbolcular tesislerde kampa alındı. Şampiyonluk mücadelesi veren ve ligde 3. sırada bulunan Fenerbahçe’yi yenerek iki haftalık kötü gidişe bir son vermek isteyen Torku Konyaspor’da sakat ve cezalı futbolcu yok. Ömer Ali, Mehmet uslu ve Selim Ay 3’er sarı kartlı. Sakatlığı geçen Djalma ve sarı kart cezası tamamlanan Torje takımdaki yerini alacak. Moral iyi. Kartallar, camia olarak 3 puanda birleşti. 
Torku Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Ömer Ali, Kokaloviç, Selim Ay, Vukoviç- Mehmet Güven, Uğur İnceman- Ali Çamdalı, Djalma, Torje- Hasan Kabze.
Torku Konyaspor ile Fenerbahçe, ligin 22. haftasında oynayacakları maçla tarihlerinde 28. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 27 maçta Konyaspor 2, Fenerbahçe 25 kez kazandı. İki takım arasındaki maçlarda beraberlik çıkmadı. Ankara bölgesi hakemi Ali Palabıyık ise, Torku Konyaspor’un bu sezon ilk maçına çıkacak. 
 
merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.