Kırgızistan’dan Gelen Öğrenciler Yaşar’a Teşekkür Etti

Kırgızistan’dan Gelen Öğrenciler Yaşar’a Teşekkür Etti

Kırgız Türk Anadolu Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencileri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Yaz dönemi stajı için Kırgızistan’dan Başkent Ankara’ya gelen öğrenciler, Yaşar’a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür...

Kırgız Türk Anadolu Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencileri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Yaz dönemi stajı için Kırgızistan’dan Başkent Ankara’ya gelen öğrenciler, Yaşar’a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

    Yenimahalle Belediyesi tarafından Kırgızistan’dan staj için gelen öğrenciler Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın gösterdiği ilgiye teşekkürü ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

    Kırgızistan’dan Türkiye’ye yaz dönemi stajı için gelen giyim bölümü öğrencileri, bir ay boyunca Yenimahalle’yi baştan keşfetti. Yenimahalle Belediyesi’ni ziyaret ederek Yaşar’la bir araya gelen öğrenciler, Yenimahalle’nin tarihini Yaşar’dan dinleyerek ilçe hakkında bilgiler edindi.

    Ankara’yı gönüllerince gezebilmeleri için öğrencilere özel araç tahsis eden Fethi Yaşar’a teşekkürlerini sunan heyet, Yaşar’ı memleketleri Kırgızistan’a da davet etti.

    Yemyeşil bir Yenimahalle karşısında büyülendiklerini dile getiren öğrenciler, "Güzel ev sahipliğiniz için çok teşekkür ederiz. Yenimahalle’yi çok beğendik. İlçeye çok büyük eserler kazandırmışsınız. En kısa zamanda sizi de Kırgızistan’da misafir etmek istiyoruz. Bizim memleketimiz de Yenimahalle kadar güzel." diye konuştu. Yaşar daha sonra öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler verdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.