Kırboğa ve Tosunoğlu ailelerinin mutlu günü

Kırboğa ve Tosunoğlu ailelerinin mutlu günü

Konya’nın büyük firmalarından Bürotime’ın yöneticilerinden Mehmet Tosunoğlu, haftasonunda kızı Mine’nin düğün mutluluğunu yaşadı.

Figen-Bahattin Kırboğa çiftinin oğulları M. Ertuğrul ile Hatice-Mehmet Tosunoğlu çiftinin kızları Mine, gerçekleştirilen düğün merasimiyle dünya evine girdiler. İkonia Garden Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün merasimi Konya’nın iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Geleneksel Konya Düğün Pilavı’nın ikram edildiği düğün merasiminde Bahattin Kırboğa ve Mehmet Tosunoğlu misafirlerle tek tek ilgilendi. Bürotime yöneticisi Mehmet Tosunoğlu, düğüne katılan herkese teşekkür ederek, “Evlatlarımızın mürüvvetini gördüğümüz bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Mutluluklar paylaştıkça çoğalıyor, bizler de bu güzel günümüzde mutluluğumuzu paylaştık. Evlatlarımıza bir ömür boyu mutluluk ve huzur diliyoruz. “ diye konuştu.

Merhaba Gazetesi olarak Mine ve M. Ertuğrul çiftine ömür boyu mutluluklar diliyor, Kırboğa ve Tosunoğlu ailelerini tebrik ediyoruz.

HAKAN ARMUTCU

2-2-082.jpg2-36.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.