“Kimsesiz çocuklar kimsesiz kalmadı”

“Kimsesiz çocuklar kimsesiz kalmadı”

Konyaspor’un Hollanda’da yaşayan sevdalısı Ali Teker ve arkadaşları sosyal medyadan başlattığı kampanya ile Kurban Bayramı öncesi kimsesiz çocukları Konyaspor ile sevindirdi.

Teker Konyaspor sevdalısı taraftarlara sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile “Kimsesiz Çocuklar Kimsesiz Kalmasın” kampanyasını başlattı ve yaklaşık 10 bin liralık bir yardım topladı. Toplanan yardımlarla Konya Storeden ürünler alarak Kimsev’in Coçuk Evleri sitesindeki çocuklara ulaştırdı. Teker yaptığı bu hareketle bayram öncesinde kimsesiz çocukları sevindirirken taraftarı olduğu Konyaspor’a da destek oldu.kimsev.jpeg

HEM ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEĞİZ HEM DE KULÜBÜMÜZE KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Ali Teker kampanya ile ilgili olarak şunları söyledi: “ Amacım bayram öncesinde Konya’da ki kimsesiz çocukları sevindirmek. Bunu da Konyaspor ile yapmak istedim. Yapılan yardımlarla Konyaspor Store’den aldığımız ürünleri kimsesiz arkadaşlarımıza ulaştırtık Bu kampanya ile hem kardeşlerimize destek olduk hem de kulübümüze katkı sağladık. Ayrıca kimsesiz kardeşlerimizi Konyaspor ile sevindirerek yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz. Kampanya boyunca tüm herşeyi şeffaf bir şekilde takipçilerim ile paylaştım. Sağolsunlar bir çok duyarlı insanın yaptığı maddi destek ile 10 bin lira gibi bir rakama ulaştık. Ben bu rakamı hayal edemiyordum bile” dedi.

BU İŞTE YALNIZ DEĞİLDİM

Ali Teker bu işte yalnız olmadığını kampanyayı başlattığı andan itibaren Konya’da bulunan arkadaşları Ahmet Kalay, Avukat Celal Fedai  Meral Arslan ve Abdullah Akgül'ün yanında olduğunu söyledi. Kendisinin yurt dışında olduğunu bu nedenle Konya’da bütün organizasyonları bu arkadaşlarının yaptığını söyleyen yeşil-beyaz sevdalısı taraftar hem arkadaşlarına hem Konyaspor Store’ye hem de kampanyaya katılan herkese teşekkür etti.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum