Kimse Yok Mu Derneği'nden Çocuklara Kırtasiye Yardımı

Kimse Yok Mu Derneği'nden Çocuklara Kırtasiye Yardımı

Kars'ta 2014-2015 eğitim öğretim sezonunun açılmasıyla birlikte Kimse Yok Mu Derneği gönüllüleri kırtasiye yardımı yaptı. Ekonomik durumu iyi olmayan ailelere yapılan kırtasiye yardımı çocukları mutlu etti. Kars merkez ve köylerinde yapılan...

Kars'ta 2014-2015 eğitim öğretim sezonunun açılmasıyla birlikte Kimse Yok Mu Derneği gönüllüleri kırtasiye yardımı yaptı. Ekonomik durumu iyi olmayan ailelere yapılan kırtasiye yardımı çocukları mutlu etti.

Kars merkez ve köylerinde yapılan yardımda, Kimse Yok Mu Derneği'ne bağışta bulunanlar unutulmadı. Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, ihtiyaç sahibi aileler ve çocukları gönüllüler vasıtasıyla bağışçılara teşekkür etti. Kimse Yok Mu gönüllüsü Muammer Bülbül, yoksul aile çocuklarına kaleminden, kalemliğine kadar birkaç çeşit kırtasiye yardımı yaptıklarını söyledi. Bülbül, "İki mutluluğu bir arada yaşıyoruz. İlk olarak bizlere emanet edilen ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması istenen emanetleri yerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İkinci olarak ise yardımları alıp duygulanan ve evlerini bize açıp hayır duada bulunan ihtiyaç sahiplerinin gözlerindeki mutluluğu yaşıyoruz." dedi.

Kars Köyleri Yardımlaşma ve Dayanış Derneği (KARKÖYDER) üyesi Ünal Koçkar ise Kimse Yok Mu Derneği'nin yapacağı yardımların gerçek manada ihtiyaç sahibi ailelere ulaşması için özverili çalışmaları arkadaşlarıyla birlikte yaptıklarını söyledi. Koçkar, "Okulların açılmasıyla yapılan bu kırtasiye yardımı yoksul ailelerin çocuklarını sevindirdi. Kırtasiye yardımı alan öğrenciler derneğe teşekkürlerini iletti. Tabi burada yardıma ihtiyacı olduğu tespit edilen aileler, derneğin bu gibi yardımlarına devam etmesi gerektiğini söyledi. Bizler bu konuda aracıyız, yarınlar inşallah daha güzel olacak." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.