Kimse Yok Mu Derneği Yönetimi Bbp Lideri Destici'yi Ziyaret Etti

Kimse Yok Mu Derneği Yönetimi Bbp Lideri Destici'yi Ziyaret Etti

Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Cingöz ve yönetim kurulu üyeleri, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’yi makamında ziyaret etti.Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Mustafa Destici, "Bugüne kadar yapmış...

Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Cingöz ve yönetim kurulu üyeleri, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Mustafa Destici, "Bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı hem şahsım, hem camiam hem milletimiz hem de dünyada yardım ulaştırdıkları mazlumlar adına da şükranlarımı sunuyor teşekkür ediyoruz." dedi. Büyük Birlik Partisi olarak bu alanda hizmet veren tüm kuruluşları, yardım derneklerini hep desteklediklerini ifade eden Destici, "Hiçbirisi ile ilgili siyasi ayrımcılık yapmadık. İHH ile Gazze’de Muhsin başkanımız adına külliye temeli atık. Pakistan da Muhsin Yazıcıoğlu ve diğer manevi önderlerimizin isimlerini taşıyan köyler kurduk. Kimse Yok Mu Derneği'nin kurban organizasyonları ve yurt dışındaki çalışmalara destek olduk. Cansuyu Derneği'nin, Deniz Feneri’nin ve Kızılay’ın değişik çalışmalarına destek olduk." diye konuştu.

'BİR KİLO ET İÇİN SAATLERCE KUYRUKTA BEKLEYEN KARDEŞLERİMİZ VAR'

Bütün yardım derneklerini önemsediklerini vurgulayan Destici, "Ülkemiz için önemli ve gerekli görüyoruz. Yoksullara yardım etmeyi farz olarak kabul ediyoruz. İslam coğrafyasında o kadar ihtiyaç var ki, oradaki Müslüman kardeşlerimiz bir ya da iki kilo et almak için saatlerce bekliyorlar. Bir koli yardım alabilmek için geceden kuyruğa giriyorlar. Kimse Yok Mu Derneği biz varız diyerek yardım götüren bir kuruluştur. Sizlerden Allah razı olsun." şeklinde konuştu.

'OKULLARLA, DERSHANELERLE, YARDIM KURULUŞLARI İLE UĞRAŞMAK YANLIŞTIR'

Destici, son dönemde Kimse Yok Mu Derneği'ne yönelik olumsuz girişimleri doğru bulmadıklarını belirterek, şunları söyledi: "Kime karşı yapılırsa yapılsın, haksızlık kimden gelirse gelsin, zulüm kim tarafından ve kime karşı yapılırsa yapılsın biz bunun karşısındayız. Özellikle siyasetin bu derece yardım kuruluşlarına sirayet etmesini asla doğru bulmuyoruz. Hukuk dışında yapılan bir şeyler varsa hukuk çerçevesi içerisinde halledilmelidir. Okullarla, hastanelerle, yurtlarla, dershanelerle yardım kuruluşları ile uğraşmak yanlıştır. Bu kimseye fayda getirmez. Bunları birbirinden ayırmak gerekir. Bunlar millete hizmet eden kurum ve kuruluşlardır. Bu kurumların en üst düzeyde yardım etmeleri için bizler gibi katkı sağlamaları gerekir. Kim hayır yapıyorsa ve hayrın peşine düşmüşse bence buna destek olmak gerekir. Burada vicdanı olan, hukukun üstünlüğüne inanan her kişinin de bunu böyle yapması gerektiğini düşünüyorum. Herkese tavsiyem de budur."

'DEMOKRASİ, HUKUK VE ÖZGÜRLÜK'

Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Cingöz ise demokrasi, hukuk, özgürlük alanlarında verdiği mücadele ile Türkiye’nin önde gelen partilerinden olan Büyük Birlik Partisini ziyaret etmekten mutlu olduklarını ifade etti.

Cingöz, "Yardım alanında özellikle faaliyet gösteren bir sivil kuruluş toplumu olarak Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici Bey’in şahsında Büyük Birlik Partisi'ni ziyaret etmekten mutluyuz. Son zamanlarda sıkıntılı süreci genel başkanımız ve genel başkan yardımcılarımız ile paylaşmak ve bilgilendirmek için ziyarete geldik." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.