Kimse Yok Mu, İhtiyaç Sahiplerini Bayramda Da Unutmadı

Kimse Yok Mu, İhtiyaç Sahiplerini Bayramda Da Unutmadı

Samsun'da Kimse Yok mu Derneği ile Aktif Eğitim-Sen gönüllüleri, ailelerinden önce ihtiyaç sahipleriyle bayramlaştı. Ziyaretlerde duygulu anlar yaşandı.Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunan Kimse Yok mu, bayramda da onları...

Samsun'da Kimse Yok mu Derneği ile Aktif Eğitim-Sen gönüllüleri, ailelerinden önce ihtiyaç sahipleriyle bayramlaştı. Ziyaretlerde duygulu anlar yaşandı.

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunan Kimse Yok mu, bayramda da onları unutmadı. Aktif Eğitim-Sen gönüllüsü öğretmenler ve aileleri, kimsesi olmayan, yetim çocukları olan ve hastalığı nedeniyle evinden çıkamayan insanlardan seçilen 20 kişiyi ziyaret etti. Kapısı çalınanlar Kimse Yok mu ve Aktif Eğitim-Sen gönüllülerini dualarla karşıladı.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Kimse Yok mu Samsun Şube Başkanı Mustafa Baş, "Fedakarlık, samimiyet ve içtenlikle Ramazan'da yaptığımız yardımların akabinde birlikte bayramlaşma havası yaşadık. Gittiğimiz evlerde farklı duygular yaşattılar. Yaşlılar, hastalar vardı. Çok mağdur aileler vardı, onların gözündeki parıltı bizlerin ailelerimizden önce onlarla bayramlaşmamız, ilk kapılarını biz çalmamız nedeniyle olumlu etki yarattı." dedi.

Aktif Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Sefa Zor da "Kimse Yok mu ile protokol imzaladık, Ramazan'dan önce tespit edilen ihtiyaç sahibi aileleri bizler ay süresince elimizden gelen yardımı yapmaya çalıştık. Bugün de kendi ailelerimizden önce onların kapılarını çalıp, bayramlarını kutladık. Bu tür sosyal sorumluluk projelerimizin devamı gelecek." diye konuştu.

69 yaşındaki Nazife teyze, 20 yıldır yatalak eşine baktığını ve kapılarını ilk Kimse Yok mu gönüllülerinin çaldığını söyledi. 30 yaşındaki Gönül Yalçın da Kimse Yok mu'ya yapılan yardımların birebir yerine ulaştığını belirterek, "Herkesten Allah razı olsun." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.