Kime inanacağız?

Kime inanacağız?

Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman ile yönetimin transfer ile ilgili açıklamaları akıllarda soru işareti bıraktı. Aykut Kocaman, Aatif ve Salih için farklı açıklamalarda bulunurken yeşil-beyazlı yönetim ise farklı ifadeler kullanıyor

Yaz transfer dönemini durgun geçiren Atiker Konyaspor, ara transfer döneminin transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Yeşil-beyazlılarda Aykut Kocaman ile yönetimin transfer ile ilgili çelişen açıklamaları kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı ve akıllara kime inanacağız ? Sorusunu getirdi . Konyaspor'da Başkan Ahmet Şan, Basın Söcüsü Erhan Gökmen ile İkinci Başkan Fatih Yılmaz'ın Aatif ve Salih Uçan için teklif yaptıklarını açıklarken dün Vatan Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman'ın Aatıf ve Salih ile ilgili herhangi bir girişimlerinin olmadığını açıklaması  akıllarda soru işareti bıraktı.

ŞAN, YILMAZ VE GÖKMEN TEKLİF İLETTİKLERİNİ AÇIKLADI

Kadro derinliği açısında büyük sıkıntılar yaşayan Atiker Konyaspor, ara transfer dönemi çalışmalarına başladı. 8 Kasım 2016 tarihinde Radyospor'a konuk olan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Aziz Yıldırım ile Aatif Chahechouhe için görüştüğünü açıklamıştı. Aynı gün içerisinde Basın Sözcüsü Erhan Gökmen ise, Aatif için Fenerbahçe ile görüştüklerini açıkladı. 8 Kasım 2016 tarihinde Başkan Ahmet Şan ve Basın Sözcüsü Erhan Gökmen'in Aatif Chahechouhe ile ilgili açıklamalarının ardından 11 Kasım 2016 tarihinde Radyospor'a transfer ile ilgili açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor İkinci Başkanı Fatih Yılmaz, taraftarı heyecanlandıran açıklamalarda bulunurak, Fenerbahçeli Aatif  için girişimlerde bulunduklarını ve teklif yaptıklarını açıklarken Salih Uçan'ı da istediklerini belirtmişti.

8 Kasım'da Başkan Ahmet Şan ve Erhan Gökmen, 11 Kasım'da Fatih Yılmaz'ın Aatıf  Chahechouhe için girişimlerinin olduğunu ve teklif yaptıklarını açıklamıştı. Dün Vatan Gazetesi'ne röportaj veren Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman,  Aatif Chahechouhe ve Salih Uçan ile ilgili herhangi bir girişim yapmadıklarını açıklaması yönetim ile teknik heyet arasındaki uyum sorununu gözler önüne serdi. Aykut Kocaman, Aatif ve Salih için farklı açıklamalarda bulunurken yeşil-beyazlı yönetimi ise farklı ifadeler kullanması akıllarda soru işareti bıraktı.

MAÇ ÖNCESİ GÖRÜŞTÜM

Başkan Ahmet Şan, "Aatif için geçen sezon Sivasspor ile bir görüşmem oldu. Maliyeti yüksek olduğu için transfer gerçekleşmedi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile buradaki maçtan önce görüşmem oldu. Kendisi, "Şu anda bu talebe olumlu cevap veremiyorum" dedi. Devre arasında tekrar görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

RESMİ TEKLİF İLETTİK

İkinci Başkan Fatih Yılmaz, "Aatif için sözlü olarak görüştük. Hoca ile görüşüp karar vereceğini söylediler. Fenerbahçe başkanına resmi olarak teklifimizi ilettik. Sıkıntı olmazsa Aatif'ı kadromuzda görmek istiyoruz. Fenerbahçe'den gelecek teklife göre bir bedel ödeyebiliriz. Şu an için beklemedeyiz. Aatif dışında 3-4 oyuncu alternatifimiz de var. Biz Salih Uçan'ı da istiyoruz. Salih Uçan konusu da konuşuluyor. Bu konu menajerler arasında konuşuldu. Henüz bir gelişme yok" sözlerini kullandı

FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞTÜK

Basın Sözcüzü ErhanGökmen, ''Devre arasında yapacağımız takvieler için çalışmalarımız sürüyor. Hocamızın talebi ve transfer komitemizin çalışmasıyla gerekli takviyeleri yapacağız. İlk olarak Aatıf için Fenerbahçe ile görüştük. Kulübünden yanıt bekliyoruz. Eğer Aatıf'ı transfer edebilirsek, eksik bir mevkimizi doldurmuş olacağız'' diye konuştu

SALİH VE AATİF İLE İLGİLİ ÇALIŞMAMIZ OLMADI

Fenerbahçeli Salih Uçan ve Aatıf'ın devre arasında Konya'ya transfer olacağı yönündeki söylentiler hakkında  dün Vatan Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman, "Salih'le ilgili şu ana kadar bir görüşme, çalışma olmadı. F.Bahçe'nin de kolay kolay vereceğini sanmam. Aatif'la ilgili de bir çabamız olmadı” dedi.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum