Kılıçdaroğlu'nun Kayınvalidesinin Cenazesi Memleketine Gönderildi

Kılıçdaroğlu'nun Kayınvalidesinin Cenazesi Memleketine Gönderildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vefat eden 88 yaşındaki kayınvalidesi Fatma Özdağ için Kocaeli'nin Derince ilçesindeki cemevinde taziyeler kabul edildi, cenaze namazı kılındı. Özdağ, namazın ardından cenaze aracına konularak...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vefat eden 88 yaşındaki kayınvalidesi Fatma Özdağ için Kocaeli'nin Derince ilçesindeki cemevinde taziyeler kabul edildi, cenaze namazı kılındı. Özdağ, namazın ardından cenaze aracına konularak defnedilmek üzere Tunceli'ye götürüldü.

6 çocuk annesi 88 yaşındaki Fatma Özdağ, kalp ve solunum yetmezliği nedeniyle bir aydır tedavi gördüğü Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gece saatlerinde hayatını kaybetti. Hastane morgundan alınan Özdağ'ın cenazesi, Derince ilçesi Esentepe Mahallesi'nde bulunan İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi'ne getirildi. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi ve yakınları burada taziyeleri kabul etti. Selvi Kılıçdaroğlu'nun zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Cemevinin önünde öğle vakti kılınan cenaze namazına, CHP Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, CHP Kocaeli milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar ile CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, partililer ve vatandaşlar katıldı. Namazın ardından cenaze, omuzlara alınarak bir süre taşındı ve ardından araca konuldu. Fatma Özdağ'ın naaşı, İstanbul Ataşehir Belediyesinin cenaze nakil aracıyla Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Ayranlı köyüne gitmek üzere yola çıkarıldı. Cenaze, yarın düzenlenecek törenle defnedilecek.

Öte yandan, Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte kısa bir süre önce hastanede ziyaret ettiği kayınvalidesinin ölümü üzerine pazartesi günü programlarını iptal etti. CHP Antalya Bölge Toplantısı'na katılacak olan Kılıçdaroğlu, yarın Tunceli'ye gidecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.