Kılıçdaroğlu'nun kayınvalidesi vefat etti

Kılıçdaroğlu'nun kayınvalidesi vefat etti

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kayınvalidesi Fatma Özdağ, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören kayınvalidesi Fatma Özdağ yaşamını yitirdi.

YARINKİ PROGRAMLARINI İPTAL ETTİ

Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte kısa bir süre önce hastanede ziyaret ettiği kayınvalidesinin ölümü üzerine, yarınki programlarını iptal etti. Daha önce bugün yapılacağı açıklanan CHP Antalya Bölge Toplantısı'na katılacak olan Kılıçdaroğlu, yarın Tunceli'de olacak.

KAYINVALİDESİNİ TUNCELİ'DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLAYACAK

Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, cenazesi Tunceli'ye gönderilecek olan kayınvalidesi Fatma Özdağ'ı Tunceli'de son yolculuğuna uğurlayacak. Kılıçdaroğlu ailesi, Özdağ'ın cenaze törenine katıldıktan ve toprağa verildikten sonra taziyeleri kabul edecek.

 

"KAYINVALİDEM BANA DA EMEK HARCAMIŞ BİRİSİ"

Partisinin Antalya Bölge Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, kayınvalidesinin ölüm haberini dün gece geç saatlerde aldığını söyledi. Kılıçdaroğlu, "Kayınvalidem bana da özel emek harcamış birisi. Üzgünüm. Yarın defnedeceğiz. Allah rahmet eylesin" dedi. Kılıçdaroğlu'nun kayınvalidesi Fatma Özdoğ, dün tedavi gördüğü Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

ANNEMİN ACISI YÜREĞİMİ YAKIYOR

Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İzmit’te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren annesi 87 yaşındaki Fatma Özdağ için "Üzüntüm çok büyük. Annemin acısı yüreğimi yakıyor" dedi. Annesi Özdağ’ın cenazesini, memleketleri Tunceli’nin Nazımiye İlçesi’nde defnetmek için yola çıkmaya hazırlandıklarını belirten Selvi Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: "Annem kalp ve tansiyon hastasıydı. Son bir yıldır hastalığı daha da arttı. İzmit’te yaşıyordu. Bir aydır durumu iyice ağırlaşmıştı. Acı haberi aldık. Yola çıkıyoruz. Annemi isteği üzerine Nazımiye’de toprağa vereceğiz. Acım çok büyük. Üzüntüm çok derin."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.