Kiğılı gıda işine el attı!

Kiğılı gıda işine el attı!

Ünlü giyim markası Kiğılı resmi internet sitesinde market açınca başka firmalara da ilham kaynağı oldu. Mahelle esnafı zor durumda kalırken, sektördeki firmalardan da ince mesajlar geldi.

Ticari şirketler ve ünlü markalar internette market ürünleri satmaya başladı. Bazı giyim markaları maske üretip satarken bazıları ise gıda ürünlerine yöneldi. İnternet ortamında rekabet günden güne kızışırken olan yine küçük esnafa oldu. Koronavirüs'ten dolayı da iş yapamayan mahalle bakkaları kepenk kapatma noktasına geldi.

YILLARDIR GÖMLEK SATAN KİĞILI ŞİMDİ BULGUR SATIYOR!

Abdullah Kiğılı'nın sahibi olduğu Kiğılı hazır giyim mağazaları zinciri şimdi de marketçiliğe el attı. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını uzaktan alışverişi patlattı. Artan talep nedeniyle buradaki fırsatı gören Kiğılı yönetimi giyim ürünleri sattığı sitesinden market ürünleri satmaya başladı.

Kiğılı'nın web sitesi ziyaret edildiğinde "Market & Ev" kategorisi çıkıyor. Bu kategorinin içerisinde bakliyat, makarna, sıvı yağ ve temzilik ürünleri gibi temel ihtiyaçların yer aldığı görülüyor.

 

KİĞILI'DAN MARKET AÇIKLAMASI

Kiğılı, konuyla ilgili olarak web sitesinde yaptığı açıklamada, salgın sırasında Kiğılı.com'u farklı üreticilere açtıklarını, bu süreçte kişilerin market alışverişi konusunda sıkıntı çekmemelerini istediklerini belirtti.

YEMEKSEPETİ'NDEN KİĞILI'YA İMALI MESAJ

Yemeksepeti uygulamasının market bölümü olan banabi sosyal medyadan yayımladığı mesajla Kiğılı'ya göndermede bulundu. Banabi hesabından "Takım elbiseler 140 TL'den başlaya.." fiyatı verilerek yapılan paylaşımda ünlü gömlek firmasına mesaj verildi.

 


FIRSAT SİTELERİ DE MARKET SATIŞINA BAŞLADI

Restoran menüsü ve tatil paketlerini indirimli satan Yakala.co, Firsatbufirsat gibi ticari siteler de restoran ve tatil mekanlarının kapalı olması nedeniyle market ürünlerini sitelerinde satmaya başladı. Özellikle hijyen ürünleri satan siteler, gazete ve gıda ürünleri de satıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.