KGC'ye ziyaretler devam ediyor

KGC'ye ziyaretler devam ediyor

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Sefa Özdemir'e tebrik ziyaretleri devam ediyor.

 KGC'yi ziyaret eden isimler ise Toplum Sağlığı Araştırma Geliştirme Merkezi Derneği idarecileri idi. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Fatih Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri S.Ü. Selçuk Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Sarı Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Üyesi Prof. Dr. Nazmi Zengin, Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayhan Uludağ ziyaretlerinde KGC Başkanı Sefa Özdemir ile derneğin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Toplum Sağlığı Araştırma Geliştirme Merkezi Derneği'nin Konya için yaptığı önemli çalışmalara değinen idareciler Gazeteciler Cemiyeti'nden bu konuda kendilerine destek olmalarını istedi. Özdemir ise Gazeteciler Cemiyeti olarak Konya'nın yararına her türlü çalışmanın içerisinde yer alacaklarını ifade ederek destek sözü verdi.

ETYEMEZ'DEN CEMİYETE ZİYARET

Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı ve Çalışma Sosyal Güvenlik eski Bakan Yardımcısı Halil Etyemez cemiyetimizi ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir, Başkan Vekili Mustafa Yenikaynak ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Toptaş ile uzun süre sohbet eden Etyemez yaklaşan seçimler ve Konya'nın sorunları hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Seçimlerin Konya için önemine dikkat çeken Etyemez, "Başbakanımızın Konyalı olması, Konya Milletvekillerimizin şimdiye kadar yaptıkları çalışmalar göz önüne alınarak seçimlerde çok başarılı bir sonuçla çıkmalıyız. Bu Konya için çok önemli bir fırsattır ve bu fırsatı değerlendirmek için tüm Konya halkına önemli bir görev düşmektedir. Ben hem adaylık sürecinin hem seçim sürecinin hayırlı geçmesini temenni ediyorum" dedi. Özdemir ise yaptığı açıklamada, Konya basını olarak Konya'nın sorunlarının çözümü ve çözüm önerileri konusunda şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, seçilecek olan isimlerin her zaman yanlarında yer alacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.