Keyifler yerinde

Keyifler yerinde

Kızılcabölükspor'u 1-0 yenerek gruptan çıkmayı garantileyen Atiker Konyaspor'da moraller yerinde. Futbolculardan Kaya, Can Demir, Emre Can ve Halil İbrahim; gruptan çıkmayı garantiledikleri için mutlu olduklarını kaydetti

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 5.maçında evinde Spor Toto 3.Lig temsilcisi Kızılcabölükspor'u ağırlayan ve rakibi 1-0 mağlup eden Atiker Konyaspor aldığı 3 puanla gruptan çıkmayı garantiledi. Yeşil-beyazlı temsilcimizde maç sonu açıklamalarda bulunan Kaya Tarakçı, Emre Can Atilla, Halil İbrahim Sönmez ve Can Demir Aktav, Kızılcabölükspor'u yenerek gruptan çıkmayı garantiledikleri için mutlu olduklarını ve tek düşüncelerinin Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'ndan lider olarak bir üst tura yükselmek istediklerini belirtti.

ÇOK POZİYON KAÇIRDIK

Can Demir Aktav, "Hocamız maçtan önce yaptığı konuşmada gruptan birinci olarak çıkma hedefimizi söyledi. 3.Lig takımı ile oynuyoruz. Motivasyon bu maçlarda biraz zor oluyor. Hedefimiz doğrultusunda motivasyon olduk ve sahaya çıkarak elimizden geldiğince mücadele ettik. 1-0 öne geçtik. Rakibe birkaç tane pozisyon verdik. Bu maçta da çok pozisyon kaçırdık. Diğer maçların sonuçları ne olursa olsun gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz. Bizim Trabzonspor maçımız var. Gümüşhanespor-Trabzonspor maçının sonucu bizim grup lideri olup olmayacağımızı belli edecek. Ama biz Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağımız maçtan da galibiyetle ayrılıp lider bitirmek istiyoruz" dedi.

KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

Kupada galip gelmenin güzel olduğunu belirten Emre Can Atilla, "Yolumuza maç maç baktığımız için öncelikle gerek lig gerekse kupada galip gelmek çok güzel. Böylesine önemli bir maçtan galip ayrılmak bizi mutlu etti. Umarım bu performansımız lige de yansır. Grup liderliği adına da önemli bir maçtı. Trabzonspor'un Gümüşhanespor maçında puan kaybetmesi halinde grup liderliğini kazanacağız. Kazandığımız için mutluyuz" sözlerini kullandı.

RAKİBİMİZ DİRENÇ GÖSTERDİ

"Bizim için önemli bir maçtı" diyerek sözlerine başlayan Halil İbrahim Sönmez ise, "Her maça büyük önem veriyoruz. Karşımızdaki rakibin hangi ligde oynadığı çok önemli değil. Biz her maçta sahaya kazanmak için çıkıyoruz. Bugün de o maçlardan bir tanesiydi. Maça etkili bir şekilde başladık. Ama rakibimiz direnç gösterdi. Açıkçası bu kadar dürençli olacaklarını beklemiyorduk. Ama sonuç olarak 1-0 galip geldik. Bizim gruptan çıkmamızdan ziyade grubu lider tamamlamamız önemli. Haftaya Trabzonspor'a karşı kupada gruplardaki son maçımızı oynayacağız. Bugün sahada emek veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Rakibimiz Kızılcabölükspor'a da liglerinde başarılar diliyorum" şeklinde görüş belirtti.

GOL YEMEDEN MAÇI BİTİRDİK

Atiker Konyaspor'un en tecrübeli ismi olan Kaya Tarakçı ise, "Öncelikle kazandığımız için mutluyuz. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kolay olmayacağını biliyorduk. Sonuçta 3.lig takımı olsa da karşımızda iyi bir ekip vardı. Böyle maçlar her zaman zor oluyor. Ne kadar ciddiye alırsanız ve iyi hazırlanırsanız maç kolaylaşıyor. Bugünde böyle bir maç izledik. Zaman zaman kalemizde pozisyonlarda gördük ama sonuçta gol yemeden maçı bitirdik. Önemli olan bu maçtan 3 puanla ayrılmaktı. Tabiki grup liderliği bizim için önemli olan. Bu konuda büyük bir avantaj yakaladık" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.