Kentplaza AVM'den Merhaba'ya ziyaret

Kentplaza AVM'den Merhaba'ya ziyaret

Yaklaşan yeni yıl öncesi hem 2017 yılının değerlendirilmesi hemde yeni yıldan beklentiler ile ilgili olarak Kentplaza AVM Müdürü Funda Olgun ve Kentplaza Halkla İlişkiler birimi sorumlusu Hasan Harmankaya, Muhammet Gümüş'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Yaklaşan yeni yıl öncesi hem 2017 yılının değerlendirilmesi hemde yeni yıldan beklentiler ile ilgili olarak Kentplaza AVM Müdürü Funda Olgun ve Kentplaza Halkla İlişkiler birimi sorumlusu Hasan Harmankaya, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Muhammet Gümüş'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kentplaza olarak olumlu bir yıl geçirdiklerini, düzenledikleri etkinliklerle şehire ve ziyaretçilerine katkı sağladıklarına inandıklarını söyleyen Kentplaza AVM Müdürü Funda Olgun, farkındalık oluşturmak için ekibiyle birlikte projeler üzerinde ciddi ber çalışma yaptıklarını ifade etti. Kentplaza AVM olarak Konya'da seçkin markaları biraraya getirmenin ötesinde bu markaları iyi sunmanın da önemine dikkat çeken Olgun, sosyal ve kültürel etkinliklere de büyük önem verdiklerini bundan sonrada vermeye devam edeceklerini söyleyerek 2018'in tüm insanlığa ve sektöre güzellikler getirmesini diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Muhammet Gümüş ise, Kentplaza AVM'nin faaliyetlerini ilgiyle takip ettiklerini ve bunu duyurduklarını belirterek, Kentplaza AVM'nin Konya için önemli bir değer olduğunun altını çizdi. Gümüş, Kentplaza AVM Müdürü Funda Olgun ve Kentplaza Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Hasan Harmankaya'ya teşekkür ederek 2018 yılında da başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.