Kentplaza 5. Yılını çalışanları ile kutladı

Kentplaza 5. Yılını çalışanları ile kutladı

DEHA Grup’un Konya’da ilk perakende yatırımı olan Konya Kentplaza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, mağaza yöneticileri ve çalışanları ile karşılıklı dayanışma ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla sabah kahvaltısı ile başlayan etti

DEHA Grup’un Konya’da ilk perakende yatırımı olan Konya Kentplaza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, mağaza yöneticileri ve çalışanları ile Alışveriş Merkezi yönetimi, karşılıklı dayanışma ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla sabah kahvaltısı ile başlayan etkinliğe gece doğum günü partisi ile devam etti. Mağazaların yoğun bir katılımla ilgi gösterdikleri günde, DEHA Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcı kısa bir konuşma yaptı. DEHA Yönetim Kurulu Üyeleri Aslan Korkmaz’ın, Mehmet Ali Çiftçi’nin ve Ramazan Biberci’nin de hazır bulunduğu organizasyonda, Ahmet Arıcı, katılımcıları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi:

“Bu tür organizasyonların, birlikte vakit geçirerek paylaşımda bulunmaya, karşılıklı işbirliğimizi ve motivasyonumuzu artırmaya büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Yapılan bu yatırımın biz olmaktan çıkıp Konya’ya mâl olması mutluluk vericidir. Yatırımı bir ağaca benzetecek olursak, emek vermeden meyve vermesi düşünülemez. Bu kapsamda emeği ve desteği olan yatırımcı ortaklarımıza, çalışanlarımıza ve değerli iş ortaklarımıza çok teşekkür ediyorum. Hepimizin ortak amacı, Konya’nın simgesi haline gelen alışveriş merkezimizi hep ön sıralara taşımak, Kentplaza’ya gelen müşterilerimizin memnuniyetini artırmak, Konyalılara daha güzel hizmet sunmaktadır.”

Etkinlikte DJ performansı yanı sıra Konya’nın Kaşıks grubunun oyunu ile birlik te devam eden gecede mağaza çalışanları için hediye çekilişleri gerçekleştirildi. Etkinlik sonunda, mağaza yöneticileri ve çalışanları DEHA Grup’a ve Kentplaza AVM Yönetimi’ne, kendileri için özel olarak düzenlenen bu organizasyon için teşekkür ettiler.

HAMDİ BUĞUR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.