Kent İçi Toplu Taşımacılıkta Yeni Marka: Citibus

Kent İçi Toplu Taşımacılıkta Yeni Marka: Citibus

Anadolu Isuzu’nun kent içi toplu taşıma msrkası CITIBUS, bu yıl da Hannover 65. IAA Ticari Araçlar Fuarı’na katılacak. Sınıfının en geniş, en uzun ve en yüksek yolcu kapasitesine sahip Citibus, 204 beygir motor gücü ve otomatik şanzıman...

Anadolu Isuzu’nun kent içi toplu taşıma msrkası CITIBUS, bu yıl da Hannover 65. IAA Ticari Araçlar Fuarı’na katılacak. Sınıfının en geniş, en uzun ve en yüksek yolcu kapasitesine sahip Citibus, 204 beygir motor gücü ve otomatik şanzıman özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Toplu taşımada büyük otobüs kullanmanın mümkün olmadığı alanlara düşük dönüş yarıçapı ve 9,5 metrelik boyuyla çözüm getiren standart 3 kapılı Citibus, farklı özellikleri ile dikkat çekiyor. Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu üyesi Lokman Koçaslan, Isuzu’nun kamyon-kamyonet ve pick-up pazar payını çok hızlı yükselterek bölgesinde lider konuma geldiğini belirtti. Koçaslan, "Citibus, modern ve estetik dış görünümünün yanında, kendine has iç trim kalitesiyle, gereksiz detay parçalardan arınmış, ergonomik ve ferah bir iç yapıyla karşımıza çıkıyor. Mümkün olan en ekonomik yoldan şehir içi ulaşımın sağlanması çağdaş belediyelerin temel görevlerinden biri olarak öne çıkıyor. Citibus, yüksek yolcu kapasitesi üstün manevra kabiliyeti, düşük yatırım ve işletme maliyetleri ile çağdaş şehirlere en ideal çözümü sunuyor." dedi. Koçaslan, şu bilgileri verdi:

"Koçaslanlar Holding bünyesinde bulunan Bursa Ağır Vasıta AŞ olarak Ovaakça’daki plazada satış ve satış sonrası hizmetleri sorunsuz bir şekilde verebilmek bizim için önemlidir. Bu bağlamda her türlü yatırımlarımızı gerek personelimizin eğitimi gerek teknik servis ekipmanlarımız ile gerçekleştirdik. Satış sonrası müşteri memnuniyetini her zaman birinci planda tutmaktayız. Verdiğimiz hizmetin ciddiyetinin bilinci ile Bursa Ağır Vasıta AŞ ISUZU olarak satış ve satış sonrası servis noktamızda müşterilerimizin gereksinimlerine odaklanarak hizmet vermekteyiz."

Koçaslan, Citibus’un diğer özellikleri şöyle sıraladı:

"Ön ve arka disk freni, ABS’li çift devreli, otomatik ayarlı, tam havalı fren sistemi ve yardımcı egzos freniyle şehiriçi yolculuklar daha güvenli. Citibus’ta 3. kapı standart olarak yer alıyor. Kapıları, geniş koridorları, koltuk sayısı ve koltuk yerleşimi, otobüs içinde rahat hareket edilmesini sağlıyor. Tasarımı tescillenmiş, şık, rahat ve sağlam koltuklar için 100’den fazla yerleşim seçeneği sunuyor. Orta kapıda yer alan özel olarak tasarlanmış rampa ve kneeling sistemi (otobüs alçalma) ile engelli yolcular, yaşlılar ve bebek arabasıyla seyahat edenler için yolculuk daha rahat hale geliyor. Klimanın verdiği ferahlığı büyük camlar tamamlıyor. Geniş görüş açısı sunan büyük camları ile Citibus aydınlık ve panoramik bir yolculuk sağlıyor. Köşeyi dönen hat levhasıyla ilk ve tek olma özelliğine sahip Citibus’un sürücü mahallinde, tüm kumanda ve göstergeler kolayca erişilebilir durumda. Bu sayede sürücünün ergonomik çalışması sağlanmış. Sürücü oturma konumunu değiştirmeden tüm göstergeleri okuyabiliyor, kumandaları çalıştırabiliyor. Ayrıca özel eşyalar için sürücü üstü kilitli bir dolap da mevcut."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.