Kendi kesemizden yedik

Kendi kesemizden yedik

Sahasında Kartalspor’a 1-0 yenilen Anadolu Selçukspor’da Teknik Direktör İlker Erdem maç sonu yaptığı açıklamada Karşılaşmadan galip ayrıldıkları durumda büyük avantaj sağlayacaklarını ancak kaybettikleri için kendi keselerinden yediklerini ifade etti.

Sahasında Kartalspor’a 1-0 yenilen Anadolu Selçukspor’da Teknik Direktör İlker Erdem  maç sonu yaptığı açıklamada  Karşılaşmadan galip ayrıldıkları durumda büyük avantaj sağlayacaklarını ancak kaybettikleri için kendi keselerinden yediklerini ifade etti. Erdem “Aslında rakip bizden çok üstün oynamadı hiç arzu etmediğimiz Şekilde 90 artılarda yediğimiz bir golle mağlup olduk. İnanın şu anda ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Sonuçta mağlup olduk mağlubiyetin mazereti olmaz  son 3 hafta kala işimizi riske attık en azından bir puan almış olsaydık  daha da rahatlamış olacaktık ancak kaybeden biz olduk.  Önümüzde zorlu bir 3 hafta var. Arkadaşlarımız daha önceki haftalarda yaptıkları gibi gerekli puanları alacaktır ve takımımızı ligde tutacaktır.

İL TAKIMLARI İLE MÜCADELE EDİYORUZ

Teknik Direktör İlker Erdem çok zorlu bir ligde mücadele ettiklerini ifade ederek, “ Bu ligde bildiğiniz gibi bir çok il takımı var ve farklı şekilde destekler alıyor. Sağ olsun bizim yönetimimizde bize fazlasıyla destek veriyor. Bu konuda kesinlikle bir şikayetimiz yok. Ancak gönül isterdi ki bugün burada seyirci desteğini arkamıza alarak mücadele etseydik daha iyi olurdu. Sonuçta yenilebiliriz ama diğer rakiplerimiz bu yönden daha destekli oynuyor. Çankırı’da yaşanan desteği hepiniz yakından biliyorsunuz. Matematiksel olarak  her şeyin olacağı haftalara girdik. Bugün burada kazanmış olsaydık büyük avantaj sağlamış olacaktık. Ancak kaybederek kendi kesemizden yeşim olduk. Kalan 3 haftada en iyi şekilde mücadele ederek Ligde kalma mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.