Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Bayramı Kutlamasına Katıldı

Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Bayramı Kutlamasına Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasına katıldı. Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı, Maltepe Meydanı'nda büyük bir coşkuyla kutlandı....

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasına katıldı.

Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı, Maltepe Meydanı'nda büyük bir coşkuyla kutlandı. Meydanı dolduran kalabalık, ellerinde Türk bayraklarıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğl'nun meydana gelmesini bekledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun meydana gelmesiyle daha da coşan kalabalık, sloganlar eşliğinde Kılıçdaroğlu'na sevgi gösterisinde bulundu. Havai fişek gösterisi yapıldı.

Kılıçdaroğlu, alandakileri selamlayarak burada bir konuşma yaptı.

"Birileri bir yere geldi diye dünyaya hükümdar olduğunu sanıyor" diyen Kılıçdaroğlu, "Güzel bir gün bu güzel günde eğlenin. Bir türküyü sakın unutmayın. O türkü şöyle söyler; 'Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz' diye. Birileri bir yere geldi diye dünyaya hükümdar olduğunu sanıyor. Temiz adam olması lazım, düzgün adam olması lazım, kul hakkı yememesi lazım. Eşkıyanın dünyaya hükümdar olduğu bir düzeni asla kabul etmeyeceğiz. Hepinize en içten selamlarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Eğlenceniz bol olsun diyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun diyorum." şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu, konuşmasını bitirdikten sonra, Maltepe'de davetli olduğu düğüne katılmak üzere meydandan ayrıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.