Kelebekler Vadisi Parkı Lale Bahçesine Dönüştü

Kelebekler Vadisi Parkı Lale Bahçesine Dönüştü

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından Kelebekler Vadisi Parkına ekilen 2 milyon lale açtı.

Selçuklu Belediyesi tarafından bahara hazırlık çalışmaları kapsamında ilçenin farklı bölgelerine kasım-aralık aylarında ekilen lale soğanları rengarenk çiçek açmaya başladı. Kelebekler Vadisi Parkı da lale ekilen alanlardan biri. 2 milyon lalenin ekildiği Kelebekler Vadisi Parkında, rengarenk açan lale çiçekleri ile baharın güzellikleri gün yüzüne çıkmaya başladı.

Selçuklu Belediyesi’nin Kelebekler Vadisi Parkı’nda oluşturduğu lale alanları, bir yandan doğanın güzelliklerini sunarken bir yandan da vatandaşların beğenisini kazandı. Baharın gelmesiyle birlikte Kelebekler Vadisi Parkı’na akın eden vatandaşlar lalelerin keyfini çıkarıyor. Fotoğraf sanatçılarının da ilgi gösterdiği vadide, kırmızı, beyaz, sarı, mor gibi farklı renklerde açan laleler, fotoğraf sanatçılarının kadrajlarını renklendiriyor.

Kelebekler Vadisi Parkında hafta sonları da yeni evlenen çiftlerin fotoğraf mekanı oldu. Düğün fotoğrafçıları tarafından tercih edilen parkta kamelyalar, havuzlar, sosyal donatılar ve kelebek figürleri ile laleler arasında çekilen fotoğraflar bir ömür boyu saklanacak güzellikte oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.